NIŠTA OD CIRIHA, DOBRA JE I DERVENTA: Stefani IZDALA Munjeza, pa prigrlila Zolu, a evo kako je unapred PUKLA 6.000 evra!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.06.2024 | 10:40


Uroš Stanić isprovocirao cimerku, koja mu je u afektu izgovorila svašta zbog čega bi mogla da odgovara na sudu.

Foto: Printskrin/RTV PINK
NIŠTA OD CIRIHA, DOBRA JE I DERVENTA: Stefani IZDALA Munjeza, pa prigrlila Zolu, a evo kako je unapred PUKLA 6.000 evra!

U toku emisije ''Pitanja gledalaca'' Stefani Grujić dobila je hipotetičko pitanje: "Kada bi znala da je Munja izjavio da niste više u vezi, da li bi Zoli dala šansu?"

- Sve najlepše za Munju, za Zolu nemam komentar - rekla je Stefani, koja se žalila da joj ciklus kasni mesec i po i da postoji mogućnost da je trudna sa Danijelom Dujkovićem.

Nakon što je izbegla odgovor, Uroš Stanić je Stefan seo na život i provocirao je da će umesto u Cirihu kod Munjeza, završiti kod Lazara Čolića u Derventi. 

Naime, poznato je da se Zola od Munjezovog napuštanja rijalitija mota oko njegove devojke koja potencijalno možda nosi njegovo dete.  POGLEDAJ GALERIJU

Munjez je to već javno komentarisao tvrdeći da je u Stefani apsolutno siguran, ali ona unutra ne odbija svakodnevno druženje sa Zolom, zbog čega je Uroš rešio da je provocira. 

- Muljavi te ostavio, ali dobro Derventa je tu, nema više Ciriha - izazivao je Uroš.

- Puši ku*ac pe*eru, je*em li te u usta, ana*li otovoru - vikala je Stefani.

Foto: printskirn

Uroš Stanić najavio tužbu Stefani

- Pa vidi se da ide za Derventu - rekao je Uroš, aludirajući na njen prost rečnik, a zatim joj je najavio tužbu zbog provokacija koje su usledile sa njene strane.

Znači tvrdiš da sam prostituka - rekao je Uroš.

- Znam koje si j*bao i koji su te j*bali - rekla je Stefani.

Uzeću ti 6.000 evra za ovo. Podrško, odnesite snimak mojoj advokatici. Pripremi lovu za ovo - zaključio je Uroš.

BONUS VIDEO: