DEJAN DRAGOJEVIĆ IMAO NAPAD, NADLEŽNI ORGANI HITNO REAGOVALI: Incident ježi do KOSTIJU, mislio je da je to KRAJ! ŠOK! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 13.06.2024 | 14:15


Bivši zadrugar doživeo jezivu neprijatnost!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
DEJAN DRAGOJEVIĆ IMAO NAPAD, NADLEŽNI ORGANI HITNO REAGOVALI: Incident ježi do KOSTIJU, mislio je da je to KRAJ! ŠOK! (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, doživeo je neprijatnost jutros kada se zaglavio u liftu dok je krenuo na posao. Naime, Dragojević je proveo narednih 40 minuta u starom liftu pokušavajući da otvori vrata, ali bez uspeha. Budući da je nedavno počeo da živi u toj zgradi, nije imao broj telefona upravnika niti komšija, pa je bio prinuđen da pozove vatrogasce.

Međutim, dok je bio zaglavljen, Dejan je iskusio napad panike, posebno kada je postalo zagušljivo u liftu. Ipak, uspeo je da se smiri i čak je odlučio da dokumentuje svoje iskustvo tako što je napravio selfi i podelio ga na društvenim mrežama.

- Po jutru se dan poznaje - napisao je Dragojević u okviru svoje objave koja je osvanula na njegovom Instagram nalogu, a incident je srećom prošao bez ozbiljnijih posledica.

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

Dejan Dragojević se zaglavio u liftu

Podsećanja radi, bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević već neko vreme uživa u ljubavi sa Jovanom Stojanović, nakon što se njegova veza sa Aleksandrom Nikolić neslavno završila. Njegova parnerka nedavno je proslavila rođendan, a Dejan je na svom Instagram profilu objavio video snimak sa njihovim zajedničkim fotografijama i javno joj se obratio.

Tačno u 00:00 počinje tvoj dan. Dan kada se rodila moja princeza, toliko smo udaljeni, a sudbina nas je tako lako spojila. Kažu da Bog da uvek ono čemu čovek teži, ja jesam težio tome da me neko voli najviše, da bude sličan meni i da mi život bude kao bajka, ali nisam mislio da ću ikad naići na takvu osobu koja će mi tu bajku sa papira pretvoriti u stvarnost. Volim te najviše na svetu i hvala ti na svemu - napisao je Dragojević nedavno.

BONUS VIDEO: