JANJUŠ NAGOVARA ANELI DA ABORTIRA?! Saopštenje voditeljke IZBEZUMILO učesnike, usledilo HITNO oglašavanje!


IZVOR: Republika/P. R. - 13.06.2024 | 18:35


Nastavlja se haos!

Foto: TV Pink/printscreen
JANJUŠ NAGOVARA ANELI DA ABORTIRA?! Saopštenje voditeljke IZBEZUMILO učesnike, usledilo HITNO oglašavanje!

Nakon sukoba sa Markom Đedović, učesnik rijalitija "Elita" Marko Janjušević Janjuš našao se ponovo u centru skandala, kada je podignut za crnim stolom zbog sumnje da namerno indirektno nagovara cimerku Aneli Ahmić da abortira njegovo dete.

- Kažeš da hoće da ti nametnu da je trudna, je l' to znači da ona folira da je trudna - glasilo je pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7 Zadruga

- Nisam tako rekao, rekao sam da glumi trudnoću, kako ne bi smeo niko ništa da joj kaže. Ona hoće da upali njih pet, šest i da vide gledaoci - rekao je Janjuš.

- To si ti napravio, da si bio normalan, ništa od ovoga ne bi bilo - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju "Elita" došlo je do žestokog sukoba Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića, kojeg je bivši košarkaš pokušao da okrivi za njegov turbulentan odnos sa trudnom Aneli Ahmić, kojoj je nedavno napravio dete.

Je l' te Đedović nagovorio da budeš sa Aneli i da joj napraviš dete, pa su ti krivi Mića i Đedović? Koliko znamo, Mića od početka govori da vi niste jedno za drugo - glasilo je pitanje.

Nisu, mene ne može niko nagovoriti da radim bilo šta... Ja imam velike sukobe sa njima i kakva su predviđanja, imaćemo ih do kraja - rekao je Janjuš.

Jesam, nagovorio sam ga da uđe u vezu, nagovorio sam ga da unakazi Aneli. Ja sam kriv za sve to... Počele su pripreme za prvo mesto, za nagrade! Svoje probleme u odnosima ne rešavaju jer nemaju rešenje - rekao je Đedović.

Kada ti je trebao Đedović nije ti bio ološ, a sada ti je ološ, budalo jedna - razdrala se Aneli.

Oni su pričali da se međusobno vole, on je pričao da veruje Alibabi sve što je rekao, a takvoj ženi je napravio dete, a sada poziva konzilijum - rekao je Marko.

BONUS VIDEO: