JANJUŠ NAPRAVIO DETE ANELI ZBOG POKOJNOG BRATA: Posle tragedije OVO bi ga jedino USPOKOJILO!


IZVOR: Republika/Š. P. - 13.06.2024 | 19:10


Palo priznanje pred kamerama!

Foto: ST/P.Divac, youtube.com/Zadruga Official, Instagram
JANJUŠ NAPRAVIO DETE ANELI ZBOG POKOJNOG BRATA: Posle tragedije OVO bi ga jedino USPOKOJILO!

U toku poslednjeg izdanja emisije "Pitanja gledalaca", jedno od pitanja javnosti bilo je upućeno trudnoj učesnici "Elite", Aneli Ahmić, koja i dalje vodi i više nego turbulentan odnos sa sada već bivšim partnerom, Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, kako su nedano odlučili da stave tačku na svoju vezu, bivši košarkaš je pozvao Danku Grujić da mu pomogne oko sređivanja rehabilitacije, što se, kako zaključuju fanovi rijalitija, nije dopalo Aneli.

- Jesi li iz ljubomore došla u rahab po sat, kada si čula da Danka čisti? - glasilo je pitanje za Ahmićevu.

- Nisam. Zaj sat je meni najdraži, on je taj sat čuvao u rehabu kada smo bili zdravi, a onda sam ja došla po sat, kada sma čula da ona posprema, on to namerno radi da bih ja bila ljubomorna. On je namerno hteo da pošalje Uroša da mi vrati stvari, ali je on rekao da neće - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

- Pitanje za Janjuša: Da li želiš da Aneli prekine trudnoću? - pročitala je voditeljka pitanje gledaoca.

- Kada sam odgovarao na pitanja, ja sam rekao da je njena trudnoća došla posle tragedije u mom životu... Ja bih voleo da se to desi, odnos nije dobar, ali ne želim da se to desi, ja ne bih voleo da prekine trudnoću - odgovorio je bivši košarkaš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, Janjuševa porodica se nedavno prvi put oglasila, i to baba Punimirka koja je iznela svoje mišljenje o trudnoći svoje nesuđene "snajke". Kako je istakla, ne prati dešavanja na imanju u Šimanovcima, a zatim dodala da je još uvek u žalosti zbog smrti unuka Mihajla i da bi Marka trebalo da bude sramota što se uopšte vratio u rijaliti nakon tragedije koja je potresla njihovu porodicu.

Šta pričate to, ja o tome pojma nemam! Kakav sad trudnoća? Sa kim? Bože, ja ne gledam "Elitu", ne gledam televiziju uopšte. On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro - izjavila je Janjuševa baba, prenosi Blic, te nastavila:

Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno.

BONUS VIDEO: