ŠOK U PRIJEPOLJU! Evo šta se nalazi na GROBU Janjuševog brata!


IZVOR: Republika/M. P. - 14.06.2024 | 10:45


Uskoro se navršava šest meseci od samoubistva Mihaila Janjuševića!

Foto: Republika, Instagram
ŠOK U PRIJEPOLJU! Evo šta se nalazi na GROBU Janjuševog brata!

Mihailo Janjušević, najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra prošle godine. Prošlo je skoro šest meseci od njegove tračigne smrti, a situacija u Prijepolju se nije mnogo promenila od sahrane.

Naime, njegova porodica i dalje nije podigla spomenik Mihailu, već na grobnom mestu i dalje stoji krst, prenosi Pink.rs. Razlog je nepoznat.

Foto: ST/Dragan Kadić

Grob Mihaila Janjuševića

Inače, nedavno se oglasila Janjuševa baka Punimirka, koju često pominje u "Eliti". Ona je prokomentarisala trudnoću Aneli Ahmić, te istakla da Marka treba da bude sramota što se uopšte vratio u rijaliti nakon tragedije koja je potresla njihovu porodicu.

- Šta pričate to, ja o tome pojma nemam! Kakav sad trudnoća? S kim? Bože, ja ne gledam "Elitu", ne gledam televiziju uopšte. Da je imao obraza, ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro - izjavila je Janjuševa baba, prenosi Blic, te nastavila:

- Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno.

Podsećanja radi, Janjuš je jednom prilikom izjavio da je dete koje Aneli nosi "dar od boga".

- Ovo je od boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava... Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to s nekim koga volim i u koga sam se zaljubio - rekao je Janjuš tom prilikom kroz suze.

U međuvremenu je, prema njenom priznanju, Janjuš je terao Aneli da abortira.

BONUS VIDEO: