MILJANA KULIĆ "IZREŠETALA" TEODORU: Izvukla iz nje MRAČNU TAJNU o Bebici, sprema im PAKLENU OSVETU?


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.06.2024 | 02:00


Nenad Macanović Bebica odlepiće što je njegova devojka Kulićki otkrila sve njihove planove!

Foto: Printskrin/RTV PINK
MILJANA KULIĆ "IZREŠETALA" TEODORU: Izvukla iz nje MRAČNU TAJNU o Bebici, sprema im PAKLENU OSVETU?

Učesnica "Elite" Teodora Delić prepustila se Miljani Kulić u radio "Mikseti", gde je otkrila sve planove za budućnost sa njenim bivšim Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Dobar dan Teodora, kako si? Kako napreduje tvoj ljubavni odnos - pitala je Miljana.

Foto: printskrin

Miljana Kulić izvukla iz Teodore sve što ju je zanimalo

- Evo dobro sam, planiram da kad izađem odem kod porodice da se vidim sa njima. Neću se videti sa Bogom, nastavljam vezu sa Bebicom. On kaže da bi on želeo da živim kod njega u stanu, ja želim da se lepo odmorim i naspavam, pa ćemo videti na dalje. Ja sam pričala da bih volela da odem na Ibicu, ne volim da planiram budućnost jer se uglavnom izjalovi - odgovorila je Teodora.

- Da li misliš da se Bebica upalio pred kraj - pitala je dalje Miljana.

- Mislim da su se svi jako upalili, ja nemam ništa protiv toga, neka komentariše šta želi, mene ništa ne inspiriše, jedva čekam samo rampu da pređem i da odem kući -zaključila je Teodora.

Foto: printskrin

Teodora Delić pevala o svojoj vezi s Macanom kod Miksi

Miljana se na kraju Teodorinog gostovanja zahvalila suparnici što je došla kod nje, te je ishvalila zbog toga što je ostala lojalna svih prethodnih meseci u rijalitiju samo jednom muškarcu, bez obzira na to što je reč o Kulićkinom bivšom. 

Ona im je poželela sreću, naglasivši da joj je istinski drago ako je on sa njom zaista pronašao svoju sreću. Na društvenim mrežama se pokrenulo pitanje da li će Miljana uhoditi Bebicu po završetku rijalitija, kao što je nekada radila Mišelu Gvozdenoviću i time mu se osvetila za bol koji joj je naneo. 

U jednom momentu Miksi je pomenula da nema problem ni da im se Macanović pridruži u programu, ali do toga ipak nije došlo.

BONUS VIDEO: