JANJUŠ NAJSTRAŠNIJE ODUVAO ANELI: Posle ovog joj neće biti dobro, tražila od njega da SKAČE NA TRUDNU ŽENU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.06.2024 | 21:45


Ahmićeva potpuno izgubila kompas, očekuje od Marka da bije njene bitke i upliće se u ženske svađe.

Foto: youtube.com/pink.rs
JANJUŠ NAJSTRAŠNIJE ODUVAO ANELI: Posle ovog joj neće biti dobro, tražila od njega da SKAČE NA TRUDNU ŽENU!

Otkako su opet na ratnoj nozi Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da vređaju jedno drugo, a ona je sada napala bivšeg košarkaša zbog toga što je nije odbranio od Milice Veličković, koja je takođe u drugom stanju i čega bebu sa Borislavom Terzićem Terzom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić očekuje da je Janjuš brani i od drugih trudnica

Aneli je skočila na Janjuša, pa su ponovo jedno drugom napravili haos od života i izgovorili najgore reči, kao da su stranci, a ne budući roditelji deteta koje je plod njihove rijaliti ljubavi.

- Zašto me nisi odbranio posle ovih rečenica, trebalo je da ustaneš i da se pokažeš kao muškarac - vikala je Aneli, a Janjuš ju je najstrašnije oduvao:

- Ti da si sa mnom niko ti reč ne bi rekao, mene ne zanimaju vaše svađe. Rekao sam ti sve!

- Vidim da hoćeš da pukneš od besa - nastavila je Aneli.

- Ma puca mi ona stvar i ona je trudnica kao i ti, tako da ne nerviraj se previše i ne pravi žrtvu od sebe - poslednja je ipak bila Janjuševa.

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš digao ruke od Aneli

Podsećanja radi, Ahmićeva i dalje ne zna šta će od sebe, pa svako malo menja odluku o tome da li će uopšte da rodi dete koje čeka sa Markom. 

Prvo mu je zapretila da će abortirati, pa mu poručila da će iz inata da rodi dete, pa u svakoj narednoj svađi, kad se neko umeša i kaže da ne treba sa njim da ima dete, ona ponovi da je donela odluku da ne rodi bebu i tako u krug.

S druge strane, Janjuš sve češće pominje svoju ćerku Krunu i priznaje da ga zbog nje grize savest, prvo što je proveo malo vremena sa njom dok je odrastala, a drugo što ne zna kako će ona da reaguje na ovu situaciju koju ima sa Ahmićevom. 

BONUS VIDEO: