ISPLIVALI NOVI DETALJI JANJUŠEVOG I ENINOG "DOGOVORA": Posle Maje, oglasila se i bivša zadrugarka, koja MNOGO ZNA o svima iz rijalitija (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.06.2024 | 13:15


Ona je istakla da je ponižavajuće za jednu ženu da trpi muškarca koji se tako ponaša samo zbog novca.

Foto: Instagram.com
ISPLIVALI NOVI DETALJI JANJUŠEVOG I ENINOG "DOGOVORA": Posle Maje, oglasila se i bivša zadrugarka, koja MNOGO ZNA o svima iz rijalitija (FOTO)

U jeku skandala Marka Janjuševića Janjuša sa Aneli Ahmić kojoj je napravio dete u rijalitiju i njene porodice na čelu sa sestrom Sitom Ahmić, oglasila se i bivša rijaliti učesnica i pevačica Saška Karan.

Naime, ona je prokomentarisala navode Maje Marinković kako se Janjuš unapred dogovorio sa bivšom suprugom Enom za ceo ovaj performans u rijalitiju, da bi samo uzeli što više para, te istakla da je to ponižavajuže za jednu ženu nakon svega što joj je bivši muž priredio.

Kakva supruga treba da budeš da oprostiš sve to i da ponovo budeš sa tom osobom. Ja lično ne verujem da je to dogovor, nego, eto, Janjuš je tako malo nestalan i voli da vrda - rekla je Saška na Red TV, pa nastavila:

Foto: Printskrin

Saška Karan iznela svoj sud o Janjušu

- Uvek je bio zabavan, ali mislim da mu nije trebalo sve to sa raznim devojkama. Čini mi se da smatra da mu je bolje tako da ima svog para i da bude svrstan negde. Ja mislim da Ena i on samo održavaju kontakt zbog Krune, ali da nema tu ničega prisnijeg, što bi sad Janjuš bio potreban toj ženi kad je sve napravio i uništio. Ja lično mislim da nema nazad. Svi mi volimo novac, ali ako se njihov odnos zasniva na tome, meni je to žalosno. On treba da obavi dužnosti oca i da pruži ćerki neku sigurnost, a što se tiče žene nema više nikakve obaveze.

Podsetimo, Maja Marinković je u sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" pokrenula ovu temu, pošto je na svojoj koži iskusila kako se Janjuš izvlači iz ljubavnih veza posle rijalitija.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković sinoć Janjušu sve sasula u facu

Ona je ocrnila svog bivšeg partnera, te istakla da su njegova nekadašnja supruga Ena i on prevaranti i da sve rade u dogovoru.

Evo opet me je nazvao ku**om, on se klasično ponaša kao monstrum, on je najlošiji čovek kog sam upoznala, on i njegova žena su prevaranti, sve rade u dogovoru - rekla je Maja sinoć, nekon čega je usledila salva uvreda s Janjuševe strane.

BONUS VIDEO: