SAOPŠTENA MRAČNA ISTINA O ANELI AHMIĆ: Nakon posete GINEKOLOGU, sve je isplivalo u JAVNOST!


IZVOR: Republika/O. B. - 15.06.2024 | 20:45


Ivan Marinković opleo po Aneli Ahmić!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SAOPŠTENA MRAČNA ISTINA O ANELI AHMIĆ: Nakon posete GINEKOLOGU, sve je isplivalo u JAVNOST!

U Beloj kući se održala još jedna anketa, a takmičari rijalitija ,,Elita" trebali su da izaberu tri najkoristoljubivije osobe među njima. Ivan Marinković je došao na red i već poznat po britkom jeziku, naveo je odmah na početku Aneli Ahmić, o kojoj nije imao lepo mišljenje. 

Marinović je u koš sa Aneli ubrojio Milenu Kačavendu, sa kojom evć mesecima nema dobar odnos, a nakon nje naveo je i Žanu Đorđević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Aneli je iskoristila je da joj izlazi polni organ napolju kako bi se to ovde obelodanilo, znala je da je Janjuš jako popularan, pa ga je vrbovala, prenosila je kofere po granici i koristila ljude da joj daju lovu kao sponzoruša. Ona je žena koja je iz koristi sa svakim muškarcem, njegov novac je koristila. Maksimalno je koristila ovu sezonu kako bi postala popularna, vrlo svesno ustaje na vreme kako ne bi dobila kaznu, na žalost njenu ja ne mislim da je psihički stabilna - započeo je Ivan, pa nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Broj dva je Kačavenda, iskoristila je druženje sa mnom, sa Aneli je više odnosa promenila na svakih par dana, sve dođe na svoje i ne mogu da ih slušam jer je nazivala najgorom ku*vetinom, i zaključiću sa Radmilom, iskoristila je lažno ime kako bi se ufurala u rijaliti , zatim je glumila lezbejku kako bi ušla u priču sa Matorom i na sve to je pokušala da glumi lažnu vezu sa Filipom Carem zbog rijlaitija - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: