MAJA STANISLAVU OPET POMENULA ĆERKU! On pozeleneo od BESA, pa joj zapretio OVIM REČIMA (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 17.06.2024 | 08:45


Ne mogu da shvatim da se deca opet pominju. Ne bih uopšte da vodim ovakve razgovore, a to kakav sam ja otac znaju moji napolju, oni koji stvarno treba da znaju. Za druge me ne zanima, pričao je Krofak.

Foto: Printskrin/RTV PINK
MAJA STANISLAVU OPET POMENULA ĆERKU! On pozeleneo od BESA, pa joj zapretio OVIM REČIMA (FOTO)

Učesnica Elite Maja Marinković i njen bivši dečko Stanislav Krofak opet se čarkaju pred svima, a problem je nastao kada je starleta ponovo počela da ga provocira na konto ćerke, koja je u spoljnom svetu. Naime, Maja je Stanislavu rekla da nikako ne može da bude otac za primer, jer je dece ostavio i ušao u rijaliti.

- Možemo mi da pričamo ovde šta hoćemo, ali Stanislav po mom mišljenju nije dobar otac. Ne mislim pritom to samo o njemu, već o svima koji su napolju ostavili decu i ušli ovde. Nijedan savestan roditelj to ne bi uradio, ali su zato prvi kad treba nama slobodnima da skrenu pažnju na nešto i govore da smo krivi za sve i svašta - rekla je Maja, pa se Krofak nadovezao: 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

- Ne mogu da shvatim da se deca opet pominju. Ne bih uopšte da vodim ovakve razgovore, a to kakav sam ja otac znaju moji napolju, oni koji stvarno treba da znaju. Za druge me ne zanima. Ovde ću samo da upozorim ljude da ne uzimaju moje kod kuće u usta da ne bi bilo problema. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Taki Marinković oglasio se za domaće medije i dao svoj sud o odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Naime jasno je da Taki ne podržava odnos njegove ćerke, ali on nije mogao da sakrije svoju kivnost kada je Stanislav u pitanju. Kakvo mišljenje ima Taki, pročitajte u tekstu ispod slike.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Tata joj vozi Lamburdžini, a ona našla njega seljaka . Njoj je mnogo dosadno. On je nasilan prema devojkama. Ne podržavam, on je sa devojkom iz interesa. Tako se uvalio ženi u kući, on je manijak. Bio je sa devojkama u vezi, pa ih pratio. On je kao borac neki, a sad vidimo da nasrće i na momke i na devojke. Oni neće biti zajedno, oni kad mene vide skaču sa splava u Savu. Nju čekaju napolju lepotani, a ne on. Od tog posla nema ništa kad izađe, svako će na svoju stranu - poručio je jasno Taki za Pink. 

BONUS VIDEO: