OVAJ "NOŽ U LEĐA" ĆE GA DOTUĆI: Janjuša izdala najveća podrška koju je imao, posle ovog NIKO MU NIŠTA VIŠE NEĆE VEROVATI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 18.06.2024 | 13:45


Bivši košarkaš na stubu srama zbog svega što je radio u Beloj kući, ali i napolju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVAJ "NOŽ U LEĐA" ĆE GA DOTUĆI: Janjuša izdala najveća podrška koju je imao, posle ovog NIKO MU NIŠTA VIŠE NEĆE VEROVATI (FOTO)

Žena koja je od početka rijalitija stajala uz Marka Janjuševića Janjuša i uvek nalazila opravdanja za sve njegove mane, do te mere da su i nju prozivali da je potajno zaljubljena u njega, Milena Kačavenda, digla je ruke od njega. 

Naime, ona je ostala zgrožena pričama kako je napolju u vreme najveće žalosti pisao raznim devojkama napolju i žickao od njih pare, dok je u "Eliti" uveliko već bio u vezi sa Aneli Ahmić, kojoj je nedavno i napravio dete u rijalitiju od čega sada na sve načine pokušava da se opere.

Foto: Printskrin

I Milena Kačavenda digla ruke od Janjuša

Kačavenda se u toj situaciji po ženskoj osnovi solidarisala sa Ahmićevoj, te podsetila na to kako je u sličnoj situaciji i Marinkovićeva prošla kao bosa po trnju.

- Razlika između situacije sa Majom i Aneli je jedino što je Maja bila napolju. Čovek je navodi na to da abortira, to bi bila njegova želja. Omanulo mu se. Nju mogu da razumem kao ženu što je tražila pilule protiv trudnoće. Svi ovi smradovi izađoše na videlo. Čula sam da je komentarisao što sam stala na stranu trudnice. Ja to radim naravno kao žena glumica i da skupljam poene kod naroda. Ovo je folirant, on se zakačio za nju i pravi je budaletinom. On mrsi mu*a, ovo je jedan smrad uz kog sam ja bila devet meseci. Jedva čekam da izađem napolje da vidim da li je pisao drugim devojkama da idu na večeru nakon što su mu saučešće izjavile - rekla je Milena, čime je zabila "nož u leđa" svom nazovi prijatelju, pa kasnije kad je čula da je Ena tužila Aneli još dodala:

Moramo da se podsetimo da je Janjuš uneo Enine gaće u rijaltii. On se zakačio na priču, proklizao mu jedan sper*ić, mirio se u određenim trenutcima. On je mislio da ću ja da mu duvam u bulju, ne pada mi napamet. Ova konjina raspala koji mora da se pravda Osmanskom carstvu.

BONUS VIDEO: