MILJANA NE VIDI IZLAZ IZ PROBLEMA! Pala u tešku DEPRESIJU, ne zna šta će od OČAJA!


IZVOR: Republika/M. P. - 19.06.2024 | 13:15


Kulićeva otvorila duši cimerki, priznala da joj više nijedan trenutak nije dragocen!

Foto: Printskrin/RTV PINK
MILJANA NE VIDI IZLAZ IZ PROBLEMA! Pala u tešku DEPRESIJU, ne zna šta će od OČAJA!

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć se požalila cimerki Žani Đorđević Omniji da je u velikom problemu. Kako je istakla, sve je pogađa, jako se loše oseća, ali ne može da se "isplače kao čovek".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana se jada Žani

- Mene sve pogađa, a ne mogu da plačem - priznala je Miljana.

- Prava si Vaga-Ribe, kao i moja rođena sestra. Ujutru ustani, sredi se i do kraja sve komentariši, sve. Kad se ne bavim tim stvarima, onda razmišljaš o budalaštinama - pričala je Žana.

- Meni ovde nije nijedan trenutak dragocen. Meni ovde otac mog deteta pljuje mene i dete - dodala je Kulićeva.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kulićeva otkrila koliko je nesrećna

Podsećanja radi, Miljana danima pokušava da obnovi svoj odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, ali ne uspeva, dok Ivan Marinković ponovo ima žestoke sukobe sa njom.

Inače, ono što Miljana još uvek ne zna je da se nedavno pojavila vest da je njenoj majci Mariji Kulić nedavno pozlilo, kao i da je završila u Urgentnom centru, nakon čega se oglasila.

- Trebalo je da jutros ostanem na ispitivanju, u bolnici, odem i doktor koji je trebao da me primi, danas otišao na godišnji odmor. Poludela sam. Vraća se tak 20. jula. Moraću da idem privatno! Namerno je rekao danas kad ide na odmor da bi išla privatno. Kakvo je to g*vno! Treba da se ispita pankreas i želudac! Ništa strašno, kažu, ali mora da se proveri - napisala je Marija na Instagram profilu nakon izlaska iz bolnice.

BONUS VIDEO: