MILJANA I IVAN NE ZNAJU ŠTA SE DEŠAVA SA ŽELJKOM: Hitno oglašavanje Marije Kulić, OVAJ DAN neće zaboraviti!


IZVOR: Republika/M. P. - 19.06.2024 | 13:40


Danas je poseban dan za malog Željka Kulića!

Foto: ATA Images, Instagram
MILJANA I IVAN NE ZNAJU ŠTA SE DEŠAVA SA ŽELJKOM: Hitno oglašavanje Marije Kulić, OVAJ DAN neće zaboraviti!

Dok se njegova majka Miljana Kulić nalazi u rijalitiju "Elita", mali Željko Kulić je uspešno završio vrtić, a od septembra kreće u predškolsku ustanovu. Mali Željko dobio je ovim povodom i diplomu, a njegova baka Marija Kulić je radosne fotografije podelila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com/

Željko Kulić diplomirao

Ponosna baka uslikala je malog Željka sa vaspitačicom, a pokazala je kako on crta. Vaspitačica je pohvalila Miljaninog sina. Inače, Marija se nedavno pohvalila kako je Željko uspešan i ističe se u svim aktivnostima koje imaju u vrtiću. Ide i na plivanje i svaki trenutak mu je ispunjen. 

Foto: Instagram.com/

Željko Kulić u septembru kreće u predškolsko

Za to vreme, njegova majka je očajna u rijalitiju. Naime, ona se sinoć požalila Žani Đorđević da više ne može ni da plače i da ne vidi izlaz iz problema. 

- Mene sve pogađa, a ne mogu da plačem - priznala je Miljana.

- Prava si Vaga-Ribe, kao i moja rođena sestra. Ujutru ustani, sredi se i do kraja sve komentariši, sve. Kad se ne bavim tim stvarima, onda razmišljaš o budalaštinama - pričala je Žana.

- Meni ovde nije nijedan trenutak dragocen. Meni ovde otac mog deteta pljuje mene i dete - dodala je Kulićeva.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana se jada Žani

Podsećanja radi, Miljana danima pokušava da obnovi svoj odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, ali ne uspeva, dok Ivan Marinković ponovo ima žestoke sukobe sa njom. Ono što bi ih oboje obradovalo je informacija da je Željko uspešno završio vrtić.

BONUS VIDEO: