"DA JOJ JE NAPRAVIO DETE U PORŠEU, NE BI SE ČISTILA"! Asmin ubeđen da Aneli ide na abortus JER JE JANJUŠ ŠVORC!


IZVOR: Republika/M.G. - 20.06.2024 | 02:30


Asmin Durdžić brutalan nakon saznanja da je Aneli Ahmić odlučila da abortira Janjuševićevo dete, pa u sve umešao i Situ!

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official
"DA JOJ JE NAPRAVIO DETE U PORŠEU, NE BI SE ČISTILA"! Asmin ubeđen da Aneli ide na abortus JER JE JANJUŠ ŠVORC!

Veliku prašinu u domaćoj javnosti podigla je odluka Aneli Ahmić da prekine trudnoću nakon što je u "Eliti" saznala da čeka dete Marka Janjuševića Janjuša, a sad je svoj sud za domaće medije dao i njen bivši partner Asmin Durdžić, s kojim ima ćerku Noru.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Asmin je u izjavi za domaće medije ponovo svima stavio do znanja da je, prema njegovom mišljenju, Aneli presudan novac njenih partnera, te da bi odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji.

Foto: Instagram

 

Takođe, smatra da je Sita Ahmić, Anelina sestra, umnogome uticala na njenu odluku, budući da ju je prošlog petka nakratko posetila u Rajskom vrtu. 

- Da joj ga je napravio u panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš jer nijedan je više neće tako voleti kao on. Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare, da je žickao napolju od drugih i uništava još jedno nerođeno dete, kao što je uništila budućnost svoje dece, a i Norinu - poručio je Asmin za Pink.rs.

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Nakon što je Sita prenela Aneli Markovu finansijsku situaciju napolju, Ahmićeva je njemu prebacila u razgovoru novac koji zarađuje u rijalitiju, a daje bivšoj ženi Eni

-Seješ decu okolo, a Eni nosiš honorare - prigovorila je Aneli. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Nakon ozbiljnog razgovora koji su obavili u Pabu, prilikom kog je Aneli Ahmić donela konačnu odluku da ne rodi dete, Marko Janjušević Janjuš doživeo je nervni slom, te su mnogi korisnici društvenih mreža njegovo ponašanje proglasili glumom jer je do juče fizički napadao trudnu Aneli, pretio joj životom ako abortira, a sad, navodno zbog kamera i osude javnosti, odlučio da pusti suzu. Podsećamo, Janjuš je pokušao razgovorom da urazumi Aneli da ne prekida trudnoću, ali njena odluka da abortira je definitivna.


BONUS VIDEO: