IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO NOVI OBRAČUN S KULIĆIMA: Posvetiću se tome čim izađem iz "Elite", situacija je gora nego prošle godine!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.06.2024 | 22:45


Rijaliti učesnik shvatio da je napravio ogromnu grešku što nije viđao sina i sada želi to da ispravi.

Foto: Printskrin
IVAN MARINKOVIĆ NAJAVIO NOVI OBRAČUN S KULIĆIMA: Posvetiću se tome čim izađem iz "Elite", situacija je gora nego prošle godine!

Tokom razgovora o kajanju učesnika "Elite" i tome o koga su se najviše ogrešili Lazar Čolić Zola istakao je da se čovek najviše može ogrešiti o svog roditelja, pa je pomenuo majku Bosu za koju je, inače, mnogo vezan.

- Zola o koga si se ti ogrešio - upitao je voditelj. 

- Najviše o mama Bosu, mislim da nisam proveo vremena sa njom onoliko koliko je trebalo. Nisam joj priuštio dovoljno stvari koliko je trebalo. Naneo sam joj dosta bola, gledala me u nekim situacijama, a nije trebalo. Mislim da se najviše osoba može ogrešiti o roditelja - rekao je Zola.

- Da li se kaješ - upitao je Darko.

- Džabe bilo kakva priča, samo dela - naglasio je Zola.

Foto: Printskrin

Lazar Čolić Zola tvrdi da se najlakše ogrešiti o roditelja

Nakon njega Ivan Marinković je kao roditelj istakao da se on ogrešio o svoje dete, koje ima sa Zolinom bivšom Miljanom Kulić

Ogrešio sam se o mnogo ljudi, ali najveća greška u mom životu je što nisam viđao Željka četiri godine i to će me pratiti ceo život i njega i mene. Dozvolio sam sebi da mi na prvom mestu budu neke nebitne stvari, kada izađem iz "Elite" posvetiću se tome, ali situacija će biti još gora nego prošle godine - rekao je Ivan.

Foto: zadruga printscreen

Ivan Marinković i Željko Kulić zbližili su se u "Zadruzi 6"

- O koga si se ogrešio u "Eliti" - upitao ga je voditelj.

- Ja ću reći Matora. Mislim da sam se najviše ogrešio o nju, potpuno sam na njenoj strani kada je ova tema u pitanju, ali mislim da je učinjena jedna velika nepravda kada je rijaliti u pitanju - zaključio je Ivan.

BONUS VIDEO: