ANELI SKOVALA PLAN! EVO ŠTA ĆE SA DETETOM KAD IZAĐE IZ RIJALITIJA! HAOS SA JANJUŠEM U NAJAVI!


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.06.2024 | 10:45


Ja sam presekla, a on kako želi. Neka se odluči da li mu je drago što sam zadržala dete ili mu nije drago želim da abortiram.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANELI SKOVALA PLAN! EVO ŠTA ĆE SA DETETOM KAD IZAĐE IZ RIJALITIJA! HAOS SA JANJUŠEM U NAJAVI!

Učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić kaže da će najverovatnije sa Markom Janjuševićem Janjušem da prekine svaki kontakt nakon što se završi rijaliti, jer želi da dete vaspitava sama. Ona tvrdi da s Markom nema više šta da traži, budući da nikako više ne uspevaju da nađu zajednički jezik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, Janjuš i Sita Ahmić

 

- Kad se sve ovo završi ja ću najverovatnije da odem daleko od Janjuša. Dete ću da odgajam sama, ako budem htela da ga zadržim jer ja više ne mogu ni sekund pored ovog čoveka. Šta da radim, tako je kako je. Ja sam presekla, a on kako želi. Neka se odluči da li mu je drago što sam zadržala dete ili mu nije drago želim da abortiram. Čovek više ne zna šta priča. Sestra Sita će mi u svemu pomoći i polako - pričala je Aneli cimerima u dvorištu. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš plakao je nad svojom sudbinom u rijalitiju, pa je rekao da je previše bola samom sebi naneo time što je dugo van kuće i daleko od porodice. On se žalio cimerima, pa je pričao da mu je situacija sa Aneli Ahmić, oko deteta i trudnoće, dodatno zakomplikovala sve.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Rekla mi je žena kada je debata bila da će to da uradi (abortira), ja sam zbog toga eksplodirao. Odnosa nema, ovo je loše, slažem se, ali sam seo i nešto te jede, nisi ravnodušan. Jede te to, jede te to i onda dođeš i oni ti je*u mozak. Ja moram da izdržim, raspadam se druže - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: