ANELI HITNO NAPUSTILA "ELITU": Da li će imati srca da ABORTIRA kad čuje bebine OTKUCAJE SRCA?!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.06.2024 | 20:56


Ahmićevu zbog održavanja trudnoće često izvode iz Bele kuće.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI HITNO NAPUSTILA "ELITU": Da li će imati srca da ABORTIRA kad čuje bebine OTKUCAJE SRCA?!

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša od početka "Elite" intrigira javnost, a nakon informacije da je ona ostala u drugom stanju par je posebno u žiži pažnje.

Pogotovo sve zanima da li će uspeti da održe vezu, koju su nakon burnih svađa i tokom Aneline trudnoće, raskinuli, ali i dalje postoji nada da će doći do pomirenja.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić uskoro mora da donese konačnu odluku o trudnoći

Upravo zbog svih turbulencija u odnosu i brutalnih svađa sa Janjušem, Aneli je saopštila da je donela odluku da prekine trudnoću, ali je tu odluku često menjala, pa se ni sada ne zna šta je njen konačan stav po pitanju toga da li će izneti trudnoću do kraja.

Ona je u više navrata izvođena iz Bele kuće na preglede, pa je i danas Aneli zbog redovne kontrole kod ginekologa morala hitno da napusti "Elitu" jer prima terapiju, kako je i nedavno otkrila jer je reč o prilično rizičnoj trudnoći, o čemu ne vodi računa kad upadne u vatru sa Janjušem i nastavi da se svađa sa njim.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš nedavno doživeo nervni slom zbog Aneline odluke da abortira

Kako prenosi Pink, Ahmićeva je na ovoj kontroli trebalo i da čuje otkucaje srca svoje bebe i da je videti na ekranu putem ultrazvučnog pregleda, te da sazna da li je sve u redu sa bebom, za koju još uvek javnost tačno ne zna ni da li će je ona zadržati.

Neminovno je da Aneli uskoro mora doneti konačnu odluku, ali da li će možda nakon ovog pregleda, kada bude videla bebu i čula otkucaje njenog srca, promeniti odluku o abortusu o kojoj je poslednjih dana uglavnom govorila ostaje da ispratimo. 

BONUS VIDEO: