ANGELINA JOJ SPREMILA KONTRA-OSVETU: Umesto da Matora raskrinka Anitu i njenu majku, evo kako će ona da ODGOVARA zbog MALOLETNOG DETETA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.06.2024 | 23:35


Stanojlovićka sve što je Tomićeva ispričala uživo na televiziji prosledila advokatu koji već rešava slučaj koji imaju sa njom.

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram
ANGELINA JOJ SPREMILA KONTRA-OSVETU: Umesto da Matora raskrinka Anitu i njenu majku, evo kako će ona da ODGOVARA zbog MALOLETNOG DETETA!

Nakon što je Jovana Tomić Matora skovala pakleni plan da uništi svoju još uvek zakonitu Anitu Stanojlović i njenu mamu Angelinu Stanojlović, tako što će iz Anitinog telefona povratiti sve podatke i javno pokazati poruke koje dokazuju da njih dve nisu bile u dobrim odnosima, oglasila se Anitina majka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Anita Stanojlović i njena majka sve čime Matora preti prosleđuju advokatu

Naime, ona je dala svoj sud o ovom Matorinom potezu, koji je napravila pred kamerama dok se danas u dvorištu poveravala cimerki Mileni Kačavendi

- Ne drži ona mene i Anitu u šaci! Neka je, neka preti javnim hakovanjima i iznošenjem nekakvih poruka i informacija i pozivanjem na to na nacionalnoj televiziji. Sve je svakako to uveliko kod advokata, podnete su i tužbe i krivične prijave - rekla je Angelina za Pink.rs, pa nastavila:

- Verujem u sistem i pravo naše države i da se neće dozvoliti širenje sadržaja. Kada to kažem, ne mislim na bilo kakve prepiske, to su prepiske između majke i ćerke, mislim na fotografije i snimke maloletnog deteta od četiri godine. Ako je to njoj za diku i ponos, da preti takvim stvarima, njoj na čast. Neke malo šire informacije na ovu temu može vam dati Anitina advokatica, koja već nedeljama rešava ovaj slučaj.

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora iznela svoj "pakleni plan" u razgovoru sa Kačavendom

Posle ovog oglašavanja, mnogi su pomislili kako Matora nije trebalo svoje planove da iznosi javno, ukoliko je rešila da se obračuna sa Anitom i njenom majkom. Ovako joj je samo ostavila još posla za njene pravne zastupnike, te je samoj sebi uskočila u stomak. 

BONUS VIDEO: