DETALJ O ANELI AHMIĆ KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Na abortus došla sa OVOM PORUKOM na sebi!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.06.2024 | 12:15


Aneli Ahmić se danas pojavila u čudnoj kombinaciji na abortusu, a otkrivamo šta ona predstavlja!

Foto: ST/Vladimir Lukić
DETALJ O ANELI AHMIĆ KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Na abortus došla sa OVOM PORUKOM na sebi!

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić zakazala je abortus za danas u 10.30 časova, a ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde će ona imati kiretažu. Aneli je stigla nešto pre 11 časova na kliniku u pratni obezbeđenja i reporterke iz "Elite", vidno tužna i zabrinuta, a u jednom trenutku je počela da plače.

Ova vest izazvala je različite reakcije među javnošću. Dok su neki izrazili podršku Aneli i istakli da je njen lični izbor i da treba da bude poštovana, drugi su iskazali svoje protivljenje abortusu i izneli svoje moralne i verske stavove na ovu temu.

Kiretaža je medicinska procedura koja se koristi za čišćenje materice. Obično se vrši kako bi se uklonili ostaci tkiva nakon pobačaja ili spontanog pobačaja. Ova procedura može imati emocionalne i fizičke posledice, pa je važno pružiti podršku ženama koje prolaze kroz nju. POGLEDAJ GALERIJU

Ono što je mnogima promaklo jeste da Aneli već danima nije u dobrom stanju i da je danas odlučila da na sebe stavi crnu gumicu, a poznato je da baš ova boja predstavlja tugu i žal. Pored crne gumice u kosi, Aneli je izabrala zelenu haljinu u kojoj je došla na abortus. Inače, zelena je boja proleća, obnove i ponovnog rađanja. Obnavlja i vraća iscrpljenu energiju. To je naše utočište, daleko od stresa modernog života. 

Podsećanja radi, Ahmićeva je sinoć takmičarima "Elite" priznala da je donela konačnu odluku da abortira.

- Rekla sam ja to već. Odlučila sam da ću se očistiti i naravno da mi je teško - rekla je Aneli.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić saopštila o abortusu

 

- Ti si svesna koliko je tvoja situacija ispraćena, a da li si sigurna u svoju odluku i šta je prelomilo - pitala je voditeljka.

- Donela sam odluku ovde, kako je sve prolazilo ovih dana, bio je ponedeljak onaj kada sam skočila i rekla to, naravno da to tada nisam mislila. Ja sam dala vremena da razmislim, osećam i dalje grižu savesti. Odlučila sam i sutra idem na to, to je definitivna odluka, ne želim više da razmišljam o tome - rekla je Ahmićeva.

- Je l' si sigurna i je l' se plašiš - pitala je Ivana.

BONUS VIDEO: