HITNA REAKCIJA SITE AHMIĆ nakon Anelinog odlaska na KIRETAŽU! Starletina sestra poslala ŠOK-PORUKU! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 21.06.2024 | 14:45


Starija Ahmićeva iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

Foto: ST/Vladimir Lukić, TV Pink/printscreen
HITNA REAKCIJA SITE AHMIĆ nakon Anelinog odlaska na KIRETAŽU! Starletina sestra poslala ŠOK-PORUKU! (FOTO)

Trudna takmičarka "Elite" Aneli Ahmić danas je napustila rijaliti i otišla na privatnu kliniku nešto pre 11 časova. Njoj je zakazana kiretaža, a više o tome klikom na link OVDE. Njena rođena sestra Sita Ahmić se skoro istovremeno oglasila na društvenoj mreži Instagram i poslala poruku.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aneli stigla na kliniku

Ona je okačila snimak lava u divljini, a preko ovog klipa bio je ispisan sledeći citat:

- Ne volim kad zacvile oni koji su dugo režali na mene. Režali pred publikom, a cvile u četiri oka - glasio je cirat, a mnogi su se zapitali kome ga je Sita posvetila.

Foto: Instagram.com

Objava Site Ahmić

Podsećanja radi, Sita je nedavno obnovila rat koji vodi sa Asminom Durdžićem, pa mnogi smatraju da je citrat upućen upravo njemu.

Inače, Aneli je sinoć pre odlaska na kiretažu otkrila da je zabrinuta za stanje porodice.

- Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da mi je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: "Da li će njega biti sramota kada izađe", i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe - rekla je Ahmićeva.

BONUS VIDEO: