JANJUŠEVI KOD KUĆE VAN SEBE ZBOG ABORTUSA! NISU SE NADALI DA ĆE ANELI OTIĆI NA KIRETAŽU! Haos u Prijepolju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 21.06.2024 | 18:45


Izvor blizak porodici objasnio je šta se dešavalo...

Foto: Printskrin/RTV PINK
JANJUŠEVI KOD KUĆE VAN SEBE ZBOG ABORTUSA! NISU SE NADALI DA ĆE ANELI OTIĆI NA KIRETAŽU! Haos u Prijepolju!

Učesnica Elite Aneli Ahmić otišla je danas na abortus jer nije htela da zadrži dete Marka Janjuševića Janjuša, kao što su isprva planirali. Naime, kako je sporna informacija došla i do njegove porodice u Prijepolju, kod kuće su van sebe, jer se nisu nadali da će Aneli definitivno da se odluči na ovo, pa je sada maltene proklinju.

- Aneli je abortirala i ovde je užasna situacija! Oni su bili srećni zbog prinove, iako Aneli od starta nisu voleli. Drago im je bilo što će Janjuš opet da postane tata, ali sad ovo sve menja. Aneli ne mogu da smisle posle svega, ne voli niko žene u selu koje su tako spremne da rasture porodicu - priča nam izvor blizak porodici košarkaša. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, Aneli Ahmić donela je tešku odluku koja je uzdrmala njenu porodicu, prijatelje i cimerie. Naime, nakon što je saznala da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, Ahmićeva je odlučila da prekine trudnoću. Ova odluka je izazvala lavinu komentara i emocija, kako u samom rijalitiju, tako i van njega.

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Nakon niza katastrofalnih svađa i raskida sa Janjušem, Aneli je odlučila da ode na takozvano "čišćenje". Međutim, nakon zahvata, Ahmićeva je napustila kliniku uz pomoć obezbeđenja, otežano hodeći i u suzama. Procurile su slike iz bolnice na kojima se vidi da je Aneli u stanju očaja, ne prestajući da plače.

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš

 

- Muka mi je bilo, sinoć nisam ni spavala. Tamo sam počela da sanjam njega, kako je došao u bolnicu sa Zolom i kako je počeo da mi se smeje. Ja se ne sećam posle toga ništa. Sanjala sam Situ, Noru, brata, i kako Sita nije htela malu da mi dovede. Počela sam da se gušim pre anestezije. Užasan osećaj, tako me je sramota. Sramota me je od vas, od doktora. Sedim tamo raskrečena - govorila je Aneli.

BONUS VIDEO: