JANJUŠ URLAO NA ĆERKU KRUNU! Stravična scena na BAZENU, pojavile se ŠOK PREPISKE I DOKAZI!


IZVOR: Republika/O. B. - 22.06.2024 | 22:56


Stanija Dobrojević napravila haos u studiju zbog navoda koje je iznela o Janjušu i ćerki Kruni!

Foto: Instagram.com
JANJUŠ URLAO NA ĆERKU KRUNU! Stravična scena na BAZENU, pojavile se ŠOK PREPISKE I DOKAZI!

Starleta Stanija Dobrojević u večerašnjoj specijalnoj emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević progovorila je o Marku Janjuševiću Janjušu, te je razoktrila njegovo pravo lice. Naime, Stanija je otkrila sve o Janjuševoj navodnoj aferi sa jednom devojkom, koja mu je dala ogromnu svotu novca u evrima. 

Međutim, ono što je svima zaparalo uši jeste da je Stanija otkrila i da je Janjuš vrlo često vikao na njegovu ćerkicu Krunu, koju je dobio tokom braka sa Enom Janjušević. 

- Poznajem devojku sa kojom je bio u vezi, koja je dala prepiske, uzeo joj 15.000 evra. Kaže ona da je i ona bila u fazonu da je on duhovit, u početku pomisliš da je duhovit i kako počne život sa njim, on je namćor, nervozan, treba da izmiri dugove, daj dve, tri hiljade. Povede ćerkicu na bazen, pa viče na njegovu ćerku, onda ona mora da je brani od njega, jer je važio za dobrog tatu, to uopšte nije tako privatno, niti je duhovit, niti je zabavan - rekla je Stanija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

Stanija se prisetila kroz kakav je pakao on prošla kada je imala spontani pobačaj sa Asminom Durdžićem, Anelinim bivšim partnerom, te se obratila porodici Ahmić da ih je sada stigla karma. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević Elita 7 Zadruga

 

- Maja je unutra karma, a ja sam spolja. Ovako vam mašem, maše vam karma, prisetimo se početka rijalitija. Pre početka sam imala spontani, a iste te Ahmićke, koej su me targetirale, da uđu i proslave se moj spontane su nazvale marketinški trik i da je to laž i ova unutra, i ova napolju, mi sad ovde pričamo da se mi žene saoćesamo, sad ja treba da se saosećam sa nekim ko mi je govorio takve stvari, to je prestrašno... Neki dan su mi slali klip, za ovu što je govorila. Šta će meni marketing? Svi ste se proslavili preko mene, da ja idem i da izmišljam to. I to se desilo pre nego što je počeo rijaliti. Ja sam rekla da moram da idem pod Ostrog, i onda kreće rijaliti posle pet dana i onda saznajemo za nju, mene je to toliko bolelo, kako žena ženi može tako da kaže nešto - odbrusila je Stanija. 

BONUS VIDEO: