STANIJA I ASMIN LUMPOVALI DO JUTRA! UHVAĆENI U NOĆNOM PROVODU! Evo šta je Durdžić uradio u jednom trenutku! (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 23.06.2024 | 12:45


Stanija je posle emisije na Pinku produžila u provod kako bi slušala domaće pesme i hitove.

Foto: ATA Images, Facebook
STANIJA I ASMIN LUMPOVALI DO JUTRA! UHVAĆENI U NOĆNOM PROVODU! Evo šta je Durdžić uradio u jednom trenutku! (VIDEO)

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Stanija Dobrojević i njen dečko Asmin Durdžić provodili su se za vikend u jednom prestoničkom restoranu, a haos je nastao kada je u jednom momentu moralo da se umeša i obezbeđenje. Naime, Stanija i Asmin su uživali i nazdravljali sve vreme, a kada je nekoliko momaka prepoznalo starletu, hteli su da priđu da se fotografišu. 

 

 

Tada je moralo da interveniše obezbeđenje, ali kada je objašnjeno šta je bilo po sredi, sve je prošlo kako treba i bez problema. 

Stanija je posle emisije na Pinku produžila u provod kako bi slušala domaće pesme i hitove. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

Stanija je celo veče bila veoma raspoložena, sve vreme je igrala i pevala. Sudeći po njenim reakcijama posebno su je pogodile pesme: "Šta će meni više od toga", "Dišem za tebe", "Sve je na prodaju" i "Sunce ljubavi" koju je zapevala iz sveg glasa.

Kada su krenuli kući njihov auto okružili su trubači i zasvirali samo za njih, a u kolima se mogao videti i veliki buket crvenih ruža koji je Stanija dobila od Asmina i koji joj je dao pred svima. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević bila je gošća voditeljke Dušice Jakovljević sinoć u specijalnoj emisiji zajedno sa Radomirom Takijem Marinkovićem, a u jednom trenutku u program se uključila Sita Ahmić. Sita se posvađala sa Stanijom, a njihov sukob danas je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama!

- Dobro veče, Sita. Kako si doživela Anelin odlazak na abortus - pitala je Dušica.

Juče je bio jako težak dan, bilo je jako potresno. Ona je to odlučila i poštujemo njenu odluku. Jedva čekamo da izađe, da je zagrlimo i oporavimo od svega ovoga - odgovorila je Sita.

- Njoj je jako značila tvoja poseta. Ipak, odlučila je da sebi malo olakša život. Da li misliš da je prvi put radila promišljeno - rekla je voditeljka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanija Dobrojević

 

Kroz ceo rijaliti je radila srcem, a sad je prvi put razmišljala. Šta god da je uradila, podržala bih je. Ostavila je emocije po strani, svesna je da bi imala njega na grbači ceo život. Mislim da je ovo definitivno kraj njih dvoje, ne može više da ga gleda - rekla je Sita.

BONUS VIDEO: