MIONA POBEDILA STANISLAVA ZBOG DUPLIRANIH GLASOVA, a takmičarkin BIVŠI je zauvek NAPUSTIO Elitu!


IZVOR: Republika/M. P. - 24.06.2024 | 08:15


Evo ko je sinoć osvojio najmanje glasova! Za njega je takmičenje završeno!

Foto: Printskrin/RTV PINK
MIONA POBEDILA STANISLAVA ZBOG DUPLIRANIH GLASOVA, a takmičarkin BIVŠI je zauvek NAPUSTIO Elitu!

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević obavio je intervjue sa aktuelnim učesnicima, a potom otišao do nominovanih takmičara, kako bi se odigrala igra za dupliranje glasova. Nominovani učesnici bili su Miona Jovanović, Bojana Pavlović, Darijan Radomirović i Stanislav Krofak Pantera.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditelj sa nominovanim učesnicima

Takmičari su se igrali sa lopticama i čašama, a u igrici je pobedila Miona, te su njoj duplirani glasovi. Tanasijević je potom saopštio rezultate glasanja. Nakon dupliranja, jedan učesnik je imao 48 odsto, drugi 39 odsto, treći 12 odsto, a poslednji samo 1 odsto glasova publike.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darijan morao da napusti imanje

Najmanje glasova osvojio je Darijan, bivši dečko Miljane Kulić i Sneže Kušadasi, te je on morao da napusti imanje zauvek.

- Jedna osoba ima 48 posto, druga ima 39 posto, 12 posto i ko napušta ima 1 posto. Najviše glasova ima Miona Jovanović, Stanislav je drugi, Bojana ostaje i Darijan napušta Elitu - otkrio je voditelj.

On se pozdravio sa ostalim učesnicima i otišao u studio, gde je voditeljka Ana Radulović obavila intervju sa njim, a on je napisao i pismo o vođi, koje ju je šokiralo.

- Darijane, biće ovo paklena nedelja, jako mi je šokantno ko je vođa. Kako si zadovoljan sa učešćem? - rekla je voditeljka.

- Moraju da mi se slegnu utisci, uspeo sam da pobedim samog sebe, da u moru materijalnih stvari sam uspeo da pobedim sebe i ostanem do ovde - rekao je Darijan.

- Da li smatraš pobedom to što si ostao duže od Sneže u rijlalitiju? - pitala je Ana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Darijan u studiju

- Ne smatram pobedom ostati duže u rijalitiju od nje, ali sam je pobedio u drugim stvarima. Pojavila se u životu i otišla - rekao je Darijan.

- Kako komentarišeš odnos sa Miljanom? - pitala je Ana.

- To je osoba koja se retko viđa i sreće. Kod mene je uvek sve od srca, dopala mi se dvaput i bila mi je fina. Nije mi prišla kad sam krenuo i to je to - rekao je Darijan.

BONUS VIDEO: