"ONA SE PRODALA, A TEBE ĆE SVAKAKO ŠUTNUTI" Takmičari SLOMILI Ša, pa ga sastavili sa zemljom zbog Mione!


IZVOR: Republika/O. B. - 24.06.2024 | 14:40


Nenad Aleksić Ša dobio upozorenje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"ONA SE PRODALA, A TEBE ĆE SVAKAKO ŠUTNUTI" Takmičari SLOMILI Ša, pa ga sastavili sa zemljom zbog Mione!

Veliki šef obavestio je danas takmičare o venčanju koje će se održati na imanju u Šimanovcima između bivših partnera Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Međutim, kada je čuo pismo Velikog šefa Nenad Aleksić Ša je totalno odlepio. 

Takmičari su pokušali da obuzdaju Nenada, te su ga savetovali da ispoštuje pismo Velikog šefa. Nenad Macanović Bebica prišao je Ša te ga je posavetovao da prihvati zadatak, jer će dobiti novčanu kaznu, a da će ga Miona svakako ostaviti po izlasku sa imanja.  POGLEDAJ GALERIJU

- Ona se prodala za kaznu, ona će te svakako šutnuti u d*pe kada izađete napolju! Šta si se ti uhvatio hotela čoveče? Nigde ne piše da će ići u hotel - odbrusio je Bebica. 

- Ša mnogo ćeš para izgubiti! - dobacila je Miljana.

Aleksić je izleteo iz Bele kuće i počeo da divlja, te su momci iz obezbeđenja uleteli na imanje kako bi bili u pripravnosti. Ša je napravio scenu, ucenjujući Mionu da odbije nedeljni zadatak ili će on izaći iz rijalitija. Jasno je da ovo nije prvi put da je Miona ucenjena od strane Ša na ovakav način. 

- Bolje da me izbace odmah! Neće se održati, razvaliću sve! Ti misliš da ja pričam gluposti! Boli me k*rac i za rijaliti i za sve! Kakva igra!? Igra sa mojim mozgom! Ja sam ti rekao da ako prihvatiš, ćao! Odbij ovo g*vno! Ja ću ti dati pare, ako ti je stalo odbij, ako ti nije stalo! Da se igra bilo ko sa mojim životom, neću da se smirim! Ne možeš da pričaš sa mnom, ili će odbiti ovo, ja neću dozvoliti da se to održi! Bolje da me izbace odmah! - divljao je Aleksić. 

BONUS VIDEO: