NAKON ABORTUSA, ANELI AHMIĆ DOBILA TUŽNE VESTI: Novi UDARAC nije mogla da podnese, KOLABIRALA od ŠOKA!


IZVOR: Republika/O. B. - 24.06.2024 | 15:15


Aneli Ahmić se ovome nije nadala!

Foto: youtube.com/printscreen
NAKON ABORTUSA, ANELI AHMIĆ DOBILA TUŽNE VESTI: Novi UDARAC nije mogla da podnese, KOLABIRALA od ŠOKA!

U poslednjoj epizodi rijalitija "Elita", gledaoci su imali priliku da prisustvuju neobičnom događaju - rijaliti venčanju. Buduća mlada Miona Jovanović odlučila je da stane na ludi kamen i to pred milionskim auditorijumom sa Stanislavom Krofakom

U prvi mah, Miona je iznenadila sve kada je saopštila da će joj tokom venčanja majka biti Aneli Ahmić. Ova odluka je izazvala različite reakcije među ukućanima, ali i gledaocima koji su pratili ovaj neobični rijaliti spektakl. Mnogi su se pitali šta je to što je navelo Mionu na ovakav izbor, a spekulisalo se da je to bio potez koji je trebalo da iznenadi sve i dodatno začini ovaj događaj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 


Međutim, kako je sastanak odmicao, Miona je iznenadila sve kada je promenila svoju odluku u vezi sa izborom majke. Umesto Aneli Ahmić, Miona je izabrala Anitu Stanojlović za ulogu majke na svom venčanju. Ova neočekivana promena je izazvala dosta pažnje, a naročito je pogodila Aneli, koja je do tada bila bliska prijateljica sa Mionom.

Anita Stanojlović je bila vidno iznenađena i ganuta kada je Miona izabrala nju za ulogu majke na venčanju. Njihova emotivna veza je očigledno bila veoma jaka, te je ova odluka dodatno učvrstila njihovu bliskost. Gledaoci su sa simpatijama pratili ovu scenu, koja je dodatno začinila ovaj rijaliti događaj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić Elita 7

 


Rijaliti venčanje u "Eliti" definitivno je ostavilo trag i izazvalo dosta pažnje javnosti. Odluka Mione Jovanović da promeni izbor majke tokom venčanja dodatno je začinila ovaj događaj i ostavila gledaoce u iščekivanju budućih dešavanja u ovom neobičnom rijalitiju.

BONUS VIDEO: