STANISLAV ZADAO NIZAK UDARAC ŠA! Miona ni ne sluti kakva joj se OSVETA sprema na dan venčanja!


IZVOR: Republika/O. B. - 24.06.2024 | 17:45


Budući mladenci Miona Jovanović i Stanislav Krofak izabrali su kumove!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
STANISLAV ZADAO NIZAK UDARAC ŠA! Miona ni ne sluti kakva joj se OSVETA sprema na dan venčanja!

Nenad Aleksić Ša odlučio je da pristane i dopusti Mioni Jovanović da prihvati zadatak Velikog šefa i da stane na ,,ludi kamen" sa Stanislavom Krofakom. Međutim, taj pristanak je sa sobom doneo i ultimatum, da Miona ne sme nikako da ide u hotel ,,Zadruga" sa Stanislavom, na šta je ona odmah pristala. 

Nakon što je ušao u Belu kuću sa ostalim takmičarima, ujedno je stiglo i pismo Velikog šefa u kom su mladenci morali da izaberu uloge ostalih. Stanislav je za majku i oca izabrao Jelenu i Ivana Marinković, dok je Miona izabrala Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

Miona je za kuma izabrala Nenada Aleksića Ša, a Stanislav je sa druge strane za kumu izabrao Jovanu Tomić Matoru. Krofak je doneo odluku da Marko Janjušević Janjuš bude stari svat, sa čim se Miona složila bez prigovora. Mnogi su pomislili da je Stanislav izabrao Matoru da bi zadao nizak udarac Ša, budući da je poznato da je ona nekada bila njegova dobra drugarica.

- Ovako, Miona ti prihvati zadatak. Ja ću na svadbi biti tvoj švaler, a Stanislava ima da ignoriše sve vreme - kazao je Ša.

- Mama i tata će biti Jelena i Ivan. Kuma Matora. Brat Luka, a stari svat je Janjuš - kazao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

- Mama i tata će biti Anita i Anđelo. Ša je kum, a brat Terza. Stari svat Janjuš - istakla je Miona.

Nakon toga je stiglo naredno pismo Velikog šefa, u kom je pisalo da izabrani kumovi Nenad i Matora moraju da napišu i organizuju momačko i devojačko veče, koje će se odigrati sutra uveče. 

BONUS VIDEO: