MAJA PECNULA JANJUŠA! Podsetila ga na vreme kad su bili zajedno! On POZELENEO OD BESA!


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.06.2024 | 05:45


E moj Janjuše, na kakve si ti grane spao! Sve si mogao da imaš sa mnom, a ispao si nezreo muškarac.

Foto: Printskrin/RTV PINK
MAJA PECNULA JANJUŠA! Podsetila ga na vreme kad su bili zajedno! On POZELENEO OD BESA!

Učesnica Elite Maja Marinković pecnula je bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša u prolazu, pa ga je pored haosa koji mu se sada dešava sa Aneli Ahmić, podsetila na vreme kada mu je ona pravila probleme. Naime, Maja je rekla da je Janjuš sa njom ipak imao manje haosa nego sada, ali da je bolje što su na vreme raščistili.

- E moj Janjuše, na kakve si ti grane spao! Sve si mogao da imaš sa mnom, a ispao si nezreo muškarac. Koliko sam ja do danas napredovala, toliko si ti ostao na istom nivou kao i pre nekoliko godina. Žao mi je što je tako, ali treba malo više da misliš tom tvojom glavom. Opameti se već jednom, da ne bismo uskoro opet gledali isti scenario tebe i neke druge žene - peckala je Maja, a Janjuš je samo rekao da produži i da ga ostavi na miru.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Podsećamo, u Eliti su skoro gledaoci imali priliku da prisustvuju neobičnom događaju - rijaliti venčanju. Buduća mlada Miona Jovanović odlučila je da stane na ludi kamen i to pred milionskim auditorijumom sa Stanislavom Krofakom. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 


U prvi mah, Miona je iznenadila sve kada je saopštila da će joj tokom venčanja majka biti Aneli Ahmić. Ova odluka je izazvala različite reakcije među ukućanima, ali i gledaocima koji su pratili ovaj neobični rijaliti spektakl. Mnogi su se pitali šta je to što je navelo Mionu na ovakav izbor, a spekulisalo se da je to bio potez koji je trebalo da iznenadi sve i dodatno začini ovaj događaj.

Foto: TV Pink/printscreen, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

BONUS VIDEO: