ANELI RASKRINKALA SESTRU SITU! Evo kako su se slagale kao klinke! Ovo mnogi nisu očekivali!


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.06.2024 | 04:00


Volele smo da čuvamo tajne da budemo tu jedna za drugu i nismo davale da nas drugi neko zavadi.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANELI RASKRINKALA SESTRU SITU! Evo kako su se slagale kao klinke! Ovo mnogi nisu očekivali!

Učesnica Elite Aneli Ahmić opet je u dvorišti ispred Bele kuće pominjala sestru Situ Ahmić, pa je tom prilikom otkrila kako su se pokrivale kao tinejdžerke i kako su čuvale tajne jedna drugoj. 

- Moja Sita i ja smo se uvek mnogo volele. Kao što je to slučaj kod svih sestara, naravno da smo se i svađale, ali smo se više čuvale i pokrivale. Volele smo da čuvamo tajne da budemo tu jedna za drugu i nismo davale da nas drugi neko zavadi. Možemo nas dve da se posvađamo, ali nikada da dopustimo trećoj osobi da stane i da se ispreči između nas - rekla je Aneli, pa je dodala: 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Sita Ahmić

 

- Dešavale su se situacije neprijatne sa nekim momcima, ali nikad nismo dale na sebe. Uvek se znalo, rešavamo zajedno ako je veći problem, ako ne sve je super. I danas mi sestra pomaže, jedna drugoj kao vuk čuvamo leđa.

Inače, u međuvremenu, gledaoci su imali priliku da prisustvuju neobičnom događaju - rijaliti venčanju. Buduća mlada Miona Jovanović odlučila je da stane na ludi kamen i to pred milionskim auditorijumom sa Stanislavom Krofakom. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, TV Pink/printscreen

Aneli i Sita Ahmić

 


U prvi mah, Miona je iznenadila sve kada je saopštila da će joj tokom venčanja majka biti Aneli Ahmić. Ova odluka je izazvala različite reakcije među ukućanima, ali i gledaocima koji su pratili ovaj neobični rijaliti spektakl. Mnogi su se pitali šta je to što je navelo Mionu na ovakav izbor, a spekulisalo se da je to bio potez koji je trebalo da iznenadi sve i dodatno začini ovaj događaj.

Međutim, kako je sastanak odmicao, Miona je iznenadila sve kada je promenila svoju odluku u vezi sa izborom majke. Umesto Aneli Ahmić, Miona je izabrala Anitu Stanojlović za ulogu majke na svom venčanju. Ova neočekivana promena je izazvala dosta pažnje, a naročito je pogodila Aneli, koja je do tada bila bliska prijateljica sa Mionom.
 

BONUS VIDEO: