ZAMALO DA SE SAZNA ISTINA O ĐEDOVIĆU I LEPOM MIĆI: Šok-odluka ključnog čoveka Elite!


IZVOR: Republika/M. P. - 25.06.2024 | 08:15


Ovonedeljni vođa sve iznenadio izborom potrčaka i omiljene osobe!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZAMALO DA SE SAZNA ISTINA O ĐEDOVIĆU I LEPOM MIĆI: Šok-odluka ključnog čoveka Elite!

Sinoć su se "Eliti" odigrale emisije "Izbor potrčka", a zatim i "Pretres nedelje". U prvom delu ovonedeljni vođa Uroš Rajačić dobio je zadatak da pošalje dve osobe u sobu za izolaciju, a jednu da odabere za omiljenu, a on je napravio zanimljiv izbor. Naime, on je odlučio da spoji Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu, iako je prvenstveno želeo da pošalje Marka Đedovića i Lepog Miću u izolaciju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš odabrao Miljanu i Bebicu za potrčke

- Da vidimo, Uroše, sa kim ćeš da se poigraš večeras - rekao je voditelj Milan Milošević.

- Zola i Stefani, Milena i Žana, Đedović i Mića. Pošto se ližete toliko, Milena i Žana, evo samo sam hteo da ih vidim - rekao je Rajačić.

- Mrš, pi*ka ti materina, govno jedno, izvređao si ovde žene najgore, smradino jedna, sve se gleda napolju - rekla je Kačavenda.

- Idemo ovako. Zola i Stefani jedini ovde potencijalni par, svi ste se išaltali ovde, jedini par kojima treba gurka da bi ušli u vezu, gledam ih svaki dan kako se maze i ovde su mi nazanimljiviji što se tiče parova. Đedovića i Miću sam odabrao kako bih čuo kakvo mišljenje imaju ljudi o njima, a s obzirom na to kakvi su pušači ku*ca, niko ne bi smeo da izrazi svoje mišljenje - rekao je Rajačić.

- Sve se podelilo na dve grupe, to su ti grupe pušača, Bebica i ovaj njegov klan i Kačavenda najveći dupljak glupi. Sve u svemu Zola i Stefani kao najbolji par i voleo bih da podignem Miljanu i Bebicu, smatram da je to prava ljubav, tako da su oni potrčci - dodao je Rajaćić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana najavila suočavanje sa Bebicom

- Što se mene tiče, već smo bili u izolaciji i ništa se nije desilo, ako nismo imali 9 meseci kontakt, nećemo ni sad, doći će do razgovora u "Narod pita", ja se nadam tako da ćemo tad sve rešiti - rekla je Miljana.

- Mene baš briga za to sve, neće se naravno ništa desiti - dodao je Bebica.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bebica smatra da se ništa neće desiti

Inače, nedavno je Miljana najavila da će tužiti Bebicu.

Uroš je za omiljenu osobu odabrao Luku Majčicu.

BONUS VIDEO: