STANISLAVOVA ĆERKA NA KAPIJI ELITE! Hitno morala da REAGUJE zbog svadbe sa Mionom, Pink sve POTVRDIO!


IZVOR: Republika/P. R. - 25.06.2024 | 15:15


Haos ne jenjava zvog najavljene svadbe u rijalitiju!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Printscreen
STANISLAVOVA ĆERKA NA KAPIJI ELITE! Hitno morala da REAGUJE zbog svadbe sa Mionom, Pink sve POTVRDIO!

Vest o nadolazećoj svadbi Mione Jovanović i Stanislava Krofaka izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i iznenađenje među njihovim fanovima. Iako su bivši partneri, njihova očigledna emotivna povezanost je privukla pažnju mnogih, te su sa nestrpljenjem iščekivali ovaj važan događaj.

Ono što je posebno iznenađujuće jeste činjenica da su Mionin brat, Luka, i Stanislavova ćerka, Vanesa, jasno stavili do znanja da podržavaju ovu ljubavnu priču. Njihova otvorena komunikacija s fanovima otkrila je da oboje podržavaju sestrinu odluku da se uda za Stanislava, iako je bilo bojazni od reakcije Mioninog bivšeg partnera Ša. Ipak, čini se da je i on pristao na ovaj korak, ali uz određene uslove. POGLEDAJ GALERIJU

Naime, kako se može videti u prepisci koja je osvanula na društvenim mrežama, Krofakaova naslednica je najavila ulazak na imanje u Šimanvocima, i to kako bi, po svemu sudeći, prisustvovala svadbi svog oca.

- Brat od Mione dolazi sa nama, mi smo se već dogovorili oko koverte da se zna. Vanesa, potvrdi i ti nama dolazak, kao Mionin brat, ide sa Lukom - stoji u poruci koju su fanovi uputili Vanesi, prenosi Pinkov portal, na šta je ona kratko odgovorila:

- Naravno da dolazim!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša, Miona i Stanislav Elita

Posebno zanimljivo jeste to što je Mionin brat javno istakao da ne želi da vidi svoju sestru sa Aleksićem, te je dao "blagoslov" da stane na ludi kamen sa Stanislavom, dokle god to nije reper. Detaljnije pogledajte u GALERIJI.

BONUS VIDEO: