MIONA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O CRNOJ MAGIJI! Ovo joj se dešavalo u detinjstvu! Zato neće nikada imati sreće?! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.06.2024 | 08:45


Možda me je već tada neko prokleo, pa nemam sreće u ljubavi ili se zato hvatam za problematične momke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA JOVANOVIĆ PROGOVORILA O CRNOJ MAGIJI! Ovo joj se dešavalo u detinjstvu! Zato neće nikada imati sreće?! (FOTO)

Učesnica Elite Miona Jovanović razgovarala je sinoć sa cimerima u dvorištu Elite, kada je pomenula crnu magiju u svom kraju. Naime, ona je rekla da je nalazila razne predmete i konce po svom dvorištu, kao i da sau njeni roditelji više puta spomenuli da su u pitanju vradžbine koje unose nemir u kuću, kao i da sumnjaju na nekoliko žena iz komšiluka.

- Kad sam bila mala, igrala sam se u dvorištu i stalno sam nalazila stvari koje su sumnjive. Zamislite da viđate konce neke i slike sa povezima, to sigurno ima veze sa nekim vradžbinama! Mojima sam do pokazivala, pa je jedna žena dolazila da sklanja sve. Nismo smeli da diramo ništa od toga rukama - rekla je Miona, pa je dodala kroz smeh: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Možda me je već tada neko prokleo, pa nemam sreće u ljubavi ili se zato hvatam za problematične momke! 

Inače, u rijalitiju "Elita", gledaoci su imali priliku da svedoče jednom veoma dramatičnom događaju koji je uzburkao odnose među učesnicima. Naime, Miona Jovanović, jedna od takmičarki, pronašla je pismo koje joj je stiglo od produkcije, a koje je sadržalo neočekivanu vest - da će se u subotu udati za svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka.

 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 



Ova vest je izazvala pravu pometnju među učesnicima, pogotovo jer je Miona trenutno u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona se našla u velikoj dilemi jer je bila suočena sa teškom odlukom - da li da otkrije istinu Nenadu i kako će on reagovati na ovu neočekivanu informaciju.

BONUS VIDEO: