MAJA MARINKOVIĆ REŠILA DA OPET ZGRABI STANISLAVA! Evo šta je priznala, mnogi su u šoku!


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.06.2024 | 16:15


Nemam pravo na moje reakcije od ranije. Ja sve što sam radila sa njim sam radila iskreno, tvrdi Maja.

Foto: RTV PINK printscreen
MAJA MARINKOVIĆ REŠILA DA OPET ZGRABI STANISLAVA! Evo šta je priznala, mnogi su u šoku!

Učesnica Elite Maja Marinković progovorila je o svadbi Mione i Stanislava Krofaka, te je istakla da će biti najveseliji gost tog dana i da neće praviti nikakve scene. Ona tvrdi da joj se Stanislav i dalje sviđa, te i da ne planira da radi ništa što bi moglo na neki način da je odvoji od njega.

- Majo da li si ti zaljubljena u Stanislava? - upitala je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Jesam, ali ja nemam pravo na moje reakcije od ranije. Ja sve što sam radila sa njim sam radila iskreno, sigurno od sebe neću praviti ludaču. On je shvatio svadbu kao zadatak. Ja ću biti vesela, kao što sam sinoć bila najveselija - rekla je Maja.

- Majo da li ste uspeli da uđete na momačko veče? - upitala je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Mi smo se sinoć šalili, ne znam što nisam smela da budem tu. Što se svadbe tiče ja ću sedeti preko Stanislava. Ako gledaoci misle da ću ja biti u scenama nekim to neće doživeti - rekla je Maja.

- Šta će se desiti kada oni odu u hotel? - upitala je Milena.

- Ništa - rekla je Maja.

Podsećamo, učesnica Elite Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak su obavešteni da krenu ka salonu kako bi dali svoje mere za venčanicu i odelo zbog svadbe u subotu.

Oni su sumirali utiske sa slavlja, momačke i devojačke večeri, ali je mnogima zapala za oko neobična situacija. Nakon što je taj tehnički deo obavlje, Mionu je Ša pozvao kako bi nasamo porazgovarali i videli šta je najbolje da rade za predstojeću svadbu, koja njemu najteže pada. 

BONUS VIDEO: