POZNATO VREME I MESTO SVADBE MIONE I STANISLAVA: Pink izdao zvanično SAOŠTENJE, evo šta SVE čeka mladence! Ovome se NISU NADALI (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 27.06.2024 | 16:50


Sprema se spektakl u rijalitiju, brinulo se o svakom detalju!

Foto: ATA Images
POZNATO VREME I MESTO SVADBE MIONE I STANISLAVA: Pink izdao zvanično SAOŠTENJE, evo šta SVE čeka mladence! Ovome se NISU NADALI (FOTO)

Kako se navodi u zvaničnom saopšenju televizije Pink i produkcije rijaliti šou-programa "Elita", u subotu će se ostvariti veliki dan za učesnike i bivše partnere Stanislava Krofaka i Mionu Jovanović, koji su nedavno od strane publike odabrani da pred kamerama konačno stanu na dugo najavljivani "ludi kamen". Milionski auditorijum sa nestrpljenjem očekuje najavljenu ceremoniju venčanja, a pripreme za ovaj važan događaj su u punom jeku.

Naime, kako se saznaje, u subotu na imanju u Šimanovcima u 13:30 časova očekuje se kupovina mlade, dok će se ceremonija venčanja i gala proslava održati s početkom u 22 sata. Svečanost će biti dirigovana voditeljskom palicom rijaliti zvezde i poznatog šou-mena Bore Santane, čiji će "talenat" za dobar provod sigurno doprineti usijanju atmosfere.

Foto: TV Pink/printscreen

Bora Santana

Pored toga, za vrhunsku atmosferu na svadbi biće zaduženi čuvena folk zvezda Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, obećavajući neviđeni spektakl. Kao i uvek, takmičari, mladenci i gosti će imati priliku da uživaju u muzičkom setu koju će izvoditi već dobro poznati DJ Neba, koji se nalazi na svakoj žurci na imanju u Šimanovcima.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Podsećanja radi, učesnica rijalitija "Elita", Miona Jovanović, probala je danas prvi put venčanicu, te je birala između dve bele toalete, kako bi se na kraju odlučila i presekla koju će nositi na svadbi sa Stanislavom Krofakom. 

BONUS VIDEO: