UZNEMIRUJUĆI KRICI MILJANE KULIĆ ODZVANJAJU U ELITI: Na imanju se čuo PRASAK, nakon kog je doživela NAPAD! Jezivo (VIDEO)


IZVOR: Republika/P. R. - 28.06.2024 | 05:45


Miljanu prepala grmljavina i oluja koja je zadesila Šimanovce!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UZNEMIRUJUĆI KRICI MILJANE KULIĆ ODZVANJAJU U ELITI: Na imanju se čuo PRASAK, nakon kog je doživela NAPAD! Jezivo (VIDEO)

Prilikom priprema za početak emisije u rijaliitju "Elita", Miljana Kulić je neočekivano doživela napad panike u prostoriji za izolaciju. Naime, dok je sama sedela i pila svoje alkoholno piće, naišla je jaka grmljavina i oluja koja je zadesila ceo region, pa i imanje u Šimanovcima, zbog čega se kontroverzna Nišlijka do koske uplašila, do te mere da je krenula da manično vrišti i gleda u kameru.

Kako se može videti na snimku koji je za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama, nakon što je čula grmljavinu, Kulićeva je reagovala stravičnim uzvicima, jasno pokazujući koliko ju je zvuk gromova iznenadio i uznemirio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

Podsećanja radi, aktuelna učesnica rijalitija "Elite", Miljana Kulić, ponovo je šokirala javnost svojim ponašanjem, ovog puta zbog incidenta koji je otkrio njen cimer Marko Đedović. Naime, kako su kamere zabeležile njegove reči, Kulićeva se navodno uneredila u hotelu, izazivajući zgražavanje i nevericu među gledaocima.

Đedović je ispričao detalje koji su ostavili sve prisutne u šoku. Kako je naveo, prilikom tuširanja u hotelu, Miljana je ostavila izmet u tuš kabini, što je izazvalo burne reakcije u javnosti.

Šta si našao u hotelu? - pitala je Aneli.

- Miljana se tuširala u hotelu, a na podu je stajalo go*ance - rekao je Đedović.

Lažeš? - odovorila je Aneli šokirano.

Da li ona to uradi slučajno ili namenski? - upitala je Aneli.

Ma slučajno, zbog tableta koje pije - rekao je Đedović dok je Aneli ostala u šoku.

BONUS VIDEO: