ŠTA TO RADI KAČAVENDA SA ULOŠKOM NASRED SOBE? Milena raširila noge, pa pred kamerama uradila OVO! Skandalozan snimak kruži internetom! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 28.06.2024 | 09:15


Milena Kačavenda šokirala javnost!

Foto: Instagram.com
ŠTA TO RADI KAČAVENDA SA ULOŠKOM NASRED SOBE? Milena raširila noge, pa pred kamerama uradila OVO! Skandalozan snimak kruži internetom! (VIDEO)

Takmičarka ,,Elite" kontroverzna Milena Kačavenda prošle noći uspela je da šokira čitavu javnost, a njen snimak već uveliko kruži društvenim mrežama. Naime, Kačavenda je tokom reklama emisije ,,Gledanje snimaka" otišla do spavaće sobe i napravila šok potez, kom se niko nije nadao. 

Naime, Kačavenda je uzela uložak, otvorila ga, a potom sela na krevet i namestila ga ispod haljine. Mnogi su se šokirali ovim potezom, misleći da je ona to uradila zbog menstrualnog ciklusa, mada, postoji i oni komentari koji su ubeđeni da je Milena to zalepila da joj se ne bi znojilo između nogu i dešavalo trenje konstantno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Milena Kačavenda je nedavno iznela mišljenje o Jovani Tomić Matoroj:

- Ja sam tokom života bila prisutna milion prekida trudnoće, razlaza, a ovo nikad u životu nisam videla. Ja Aneli nisam savetnica, a podrška bila bila svakoj ženi - rekla je Milena.

Ja se nikad nisam ogradila. Videli smo u hotelu kad je Anita svratila u hotel i pričala sa njim, pa poznata sam po tome da se ne svađam van stola. Više niko ne može da me razočara. Gadno mi je, gledam u sobi sad, ona je sa Marinkovićima super, to su drugi ljudi. Mi ne pričamo, pre dva dana sam ćaskala sa njom kad mi je rekla da nije dobro. Ja sam nju posavetovala, jer je ona u frci i rekla da se ne oseća najbolje, a već popodne je rekla da joj nisam jasna jer razgovaramo van stola, a onda se ograđujem - poručila je ona.

BONUS VIDEO: