HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE ELITE: Pred svadbu Mione i Stanislava stiglo saopštenje, Ša se SLOŠILO!


IZVOR: Republika/M. P. - 28.06.2024 | 13:15


Reper jedva saslušao pismo Velikog šefa!

Foto: Printskrin/RTV PINK
HITNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE ELITE: Pred svadbu Mione i Stanislava stiglo saopštenje, Ša se SLOŠILO!

Na adresu Bele kuće stiglo je pismo Velikog šefa, koji je takmičare rijalitija "Elita" obavestio o detaljnima svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere, koja će se održati sutra. Pismo je pročitao ovonedeljni vođa Uroš Rajačić.

- Draga Elito, sutra je svadba, a evo kako to treba da izgleda. Mlada se sprema u hotelskoj sobi i treba da ima na sebi nešto plavo i staro. Pomažu joj žene. Mladoženja se oblači u kući Odabranih i nikako ne sme da vidi venčanicu. Dolazi sa svatovima ispred hotela, a mladini otac, majka i brat, kao i jedna žena treba da bude tu, da okiti mladoženju. Mladoženja će pri dolasku gađati jabuku lukom i strelom. Nakon toga, stvari svat potkupljuje mladu, a prodaje je njen brat. Nakom toga, dobija blagoslov od roditelja i pije vino. Svi će igrati kolo. Ceremonija počinje u 22 časa, mlada baca bidermajer i posipa sve pirinčem. Nakon toga, mladoženja prenosi mladu preko praga i skida joj podvezicu na nozi. Svatovi se vesele, a mladenci seku tortu - glasilo je pismo Velikog šefa, a Nenad Aleksić Ša je bio smoren dok ga je slušao.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš čita pismo

Podsećanja radi,  subotu na imanju u Šimanovcima u 13:30 časova očekuje se kupovina mlade, dok će se ceremonija venčanja i gala proslava održati s početkom u 22 sata. Svečanost će biti dirigovana voditeljskom palicom rijaliti zvezde i poznatog šou-mena Bore Santane, čiji će "talenat" za dobar provod sigurno doprineti usijanju atmosfere.

Pored toga, za vrhunsku atmosferu na svadbi biće zaduženi čuvena folk zvezda Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, obećavajući neviđeni spektakl. Kao i uvek, takmičari, mladenci i gosti će imati priliku da uživaju u muzičkom setu koju će izvoditi već dobro poznati DJ Neba, koji se nalazi na svakoj žurci na imanju u Šimanovcima.

BONUS VIDEO: