MIONA NASRNULA NA MAJU, JEDVA OBUZDALA JEZIK: Starleta joj sasula ISTINU u facu, svi zanemeli zbog OVOGA!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.06.2024 | 21:15


Maja Marinković i Miona Jovanović odmerile snage u psovkama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA NASRNULA NA MAJU, JEDVA OBUZDALA JEZIK: Starleta joj sasula ISTINU u facu, svi zanemeli zbog OVOGA!

U toku emisije ''Gledanje snimaka'' pušten je video-klip na kom je Maja Marinković ogovarala Mionu Jovanović, prilikom čega ju je nazvao seljančicom i mučenicom.

Nakon ogledanog klipa, voditelj Milan Milošević dao je reč Mioni, kako bi dala komentar na ono što je čula.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Klošarko jedna, ti mene iz usta ne vadiš. Ne znam samo što si toliko isfrustrirana i što mi pratiš svaki korak. Ti si rekla da možeš da imaš koga hoćeš , a zapravo su svi koji su bili sa tobom izgustirali tebe i od*ebali. Pričaš omojim poniženjima, a tvoje poniženje je najveće. Govori da je Stanislav povrtaćao kad se budio pored mene, a on od nje beži - kazala je Miona.

- Ti si jedna p**ačica ku*ca - dodala je Maja.

- Ti si seljaka u duši. Potunjena si i nikakva. Građa ti je katastrofalna. Meni je Ša jako žao. On može da bude s kim hoće, a on se zaluđuje ovom seljančicom. Nije mi jasno - kazala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković

 

Svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka Pantere će se održati sutra, a ovaj događaj jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti, a ovim povodom se oglasio i Taki Marinković, otac Maje Marinković. Venčanje je bila prva udarna tema.

- Treba i nešto lepo da vidimo, a ne samo svađe i prepirke. Ša preteruje u svakom smislu, neshvatljivo je to što dopušta sebi. Miona ne bi ostavila Stanislava, sve što radi sa Ša je fejk. Oni su trećerazredni igrači, to je sve zarad plasmana. Svašta su rekli jedno drugom i onda kao treba da je vodi kući. Ne podržavam takvu ljubav. Stanislav je nebitnjaković. Davno bi bio u Zagrebu, da se Maja nije spanđala s njim - rekao je Taki za Pink.

BONUS VIDEO: