HAOS U NIŠU! Marija Kulić doživela veliku neprijatnost: UMRLA SAM OD STRAHA! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 29.06.2024 | 10:15


Miljanina majka obavestila pratioce na društvenoj mreži Instagram o tome šta se desilo sinoć!

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen
HAOS U NIŠU! Marija Kulić doživela veliku neprijatnost: UMRLA SAM OD STRAHA! (GALERIJA)

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, redovno se oglašava putem društvenih mreža, a sada je obavestila svoje pratioce da je sinoć doživela veliku neprijatnost. Naime, kako Marija kaže, juče se prestravila zbog toga što su izvesni avioni leteli nisko iznad Niša.  POGLEDAJ GALERIJU

- Dragi ljudi, pre deset minuta je avion prošao neposredno iznad našeg krova, u Nišu. Nikada se ovo nije desilo. Svi smo skočili iz kreveta i umrli od straha. Zamislite da je krov na sprat ili zgrada - napisala je Marija, te objavila snimak, na kom se čuje zvuk aviona.

Ali, tu nije bio kraj.

- Evo ga drugi, pre 3 minuta - napisala je Kulićeva. 

Ubrzo se Miljanina majka oglasila po treći put

- Šta je ovo sa avionima? Reflektori se upalili na kapiji - pitala se Kulićeva, koja nije imala mira.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

Inače, Marija redovno obaveštava fanove i šta radi mali Željko Kulić. On je posetio planinu Goč i imao priliku da se druži sa svojim vršnjacima. Željko će u julu ove godine napuniti šest godina i krenuti u predškolsko u septembru mesecu ove godine, a sledeće bi trebalo da pođe u prvi razred. 

Marija je, inače, juče prokomentarisala ponašanje svoje ćerke Miljane.

- Uopšte nisam zadovoljna, najbolja je kad je sama. Znam šta radi, ali ne mogu da utičem na nju i samo šteti sebi. Još uvek joj je stalo do Zole, ali pokušaću na sve načine da joj objasnim da on nije čovek za nju. Misli da će postići nešto, ako ga pravi ljubomornim s nekim. Sebe srozava, a njega boli uvo jer je samo gledao korist sve vreme. Svi su tu preko nje, a niko da pokaže zahvalnost. Ona je otpočetka sama protiv svih. Ne sviđa mi se takođe jer pije. Ne pije napolju, ali tamo je nesrećna u ljubavi, pa utapa tugu u alkoholu. To je jedino što mi se ne sviđa, ali volim njenu spontanost i te smešne klipove. Smatram da treba da pobedi u ovoj sezoni. Ima svakakve greške, ali folirante i lažove ne volim - rekla je Marija za Pink.rs.

 

BONUS VIDEO: