HITNO OGLAŠAVANJE BIVŠE ZADRUGARKE! Kupala se u FEKALIJAMA, a evo u kakvom je sada stanju!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.06.2024 | 17:45


Sandra Todić hitno morala da se oglasi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HITNO OGLAŠAVANJE BIVŠE ZADRUGARKE! Kupala se u FEKALIJAMA, a evo u kakvom je sada stanju!

Bivša rijaliti učesnica Sandra Todić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovoga puta neobičnom objavom na svom Instagram profilu. Nakon obilne kiše koja je izazvala poplavu u Beogradu, Sandra je sa drugaricom odlučila da izađe napolje i zabeleži trenutak skakanja i plivanja u vodi koja je preplavila ulice prestonice. Fotografija i video zapisi prikazuju Sandru kako se igra uz muziku, dok je voda oko nje vidno prljava, tamnobraon boje.

Foto: TikTok.com

Sandra Todić se kupa tokom nevremena

 


Međutim, ova objava nije prošla neprimećeno, te su se brzo pojavili brojni negativni komentari. Mnogi su ukazivali na nehigijenske uslove i upozoravali na činjenicu da je voda kojom se Sandra okružila zapravo 50% kišnice, a 50% kanalizacije koja se izlila. Kritike su se nizale, a neki korisnici društvenih mreža su bili izrazito oštri u svojim komentarima.

Sandra Todić se ubrzo oglasila putem iste društvene mreže, poručivši svojim pratiocima da se ne brinu o njenom postupku. "Da se ja brinem ko će šta da kaže, ne bih ni uskočila u govna. Moje je da vas udaram provokacijama jako, a vaše je samo da komentarišete i da ćutite jer za bolje ne znate. Malo više gledajte svoja posla, pustite vi mene. Laku noć", napisala je Sandra, očigledno ne obazirući se na negativne komentare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Todić

 


Ovakve situacije često pokreću pitanja o odgovornosti javnih ličnosti i uticaju njihovih postupaka na druge ljude. Dok jedni podržavaju Sandrinu slobodu izražavanja i neopterećenost negativnim komentarima, drugi ističu važnost promovisanja odgovornog ponašanja, pogotovo u situacijama poput prirodne katastrofe poput poplave. Očigledno je da je ova objava izazvala žestoku debatu među korisnicima društvenih mreža, a Sandrina reakcija dodatno je podgrejala strasti.

BONUS VIDEO: