DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE SKINULA U MINI BIKINI: Voditeljka Elite pokazala telo, GRUDI prkose zemljinoj teži!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.06.2024 | 19:45


Dušica Jakovljević pokazala čime raspolaže!

Foto: printscreen/RTV Pink
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE SKINULA U MINI BIKINI: Voditeljka Elite pokazala telo, GRUDI prkose zemljinoj teži!

Voditeljka Dušica Jakovljević nije strana javnom deljenju svojih iskustava sa pratiocima na društvenim mrežama. Ona često ističe važnost prihvatanja sopstvenog izgleda i transparentno deli informacije o korekcijama na svom telu.

Dušica Jakovljević je više puta pokazala hrabrost i iskrenost pred svojim pratiocima objavljujući fotografije bez šminke. Otvoreno govori o svojim nesavršenostima i ističe važnost samoprihvatanja. Nedavno je prošla kroz nekoliko estetskih zahvata, uključujući operaciju grudi i nosa, kao i liposukciju ruku i podbratka, a sve u cilju osećanja bolje u sopstvenoj koži.

 

 


Nakon završenih korekcija, Dušica je odlučila da pokaže svoje novo telo objavivši fotografiju sa plaže u bikiniju. Njeni fanovi su bili oduševljeni njenim izgledom, a posebno je privukla pažnju njena bujna figura koja je jedva stala u gornji deo bikinija. Komentari ispod slike odaju divljenje i podršku, ističući njen izgled kao besprekoran i zapanjujući.

Dušica Jakovljević nastavlja da inspiriše svoje pratioce svojom iskrenošću i hrabrošću, te se nadamo da će nastaviti da deli svoje priče i iskustva sa njima u budućnosti.

 

 

Inače, tokom gostovanja na Pinku Dušica je sve vreme bila na ivici suza. 

Ja sam uvek ostala... Ne bih da se vraćam, nisam ponosna na to... Možda u nekim nastupima, prosto nije trebalo tako da nastupim prema ljudima sa kojima sam jela koru hleba deset godina. Ja nisam bila spremna i zatvorila sam se za razgovor. Mislim da je mene u životu Bog voleo više, nego što sam ja sebe volela. Nije ni čudo što se u poslednjoj nedelji vaskršnjeg posta ja vraćam na Pink. Milica i Željko su pokazali šta znači u ovoj nedelji i kako izgleda zaista šta je oprost, da svi imamo pravo na greške, pokajanje, na kraju krajeva da smo priznali sve... - bila je Dušica na ivici suza. 

BONUS VIDEO: