PRODUKCIJA MENJA TOK RIJALITIJA: Pink izdao novo SAOPŠTENJE, vanredno ubacivanje u ELITU pred sam kraj!


IZVOR: Republika/P. R. - 29.06.2024 | 20:15


Specijalan gost na imanju u Šimanovcima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PRODUKCIJA MENJA TOK RIJALITIJA: Pink izdao novo SAOPŠTENJE, vanredno ubacivanje u ELITU pred sam kraj!

Danas je veliki dan za učesnike rijalitija "Elite" i bivše partnere Stanislava Krofaka i Mionu Jovanović, koji su nedavno od strane publike odabrani da pred kamerama konačno stanu na dugo najavljivani "ludi kamen". Milionski auditorijum sa velikim uzbuđenjem već uveliko prati dešavanja sa proslave na imanju u Šimanovcima.

Nakon vanrednog ulaska Bore Santane u rijaliti, kum Nenad Aleksić Ša zajedno sa njim se uputio ka hotelu, kako bi bili uz Jovanovićevu uoči venčanja, a nakon čega je usledilo veselje kod mlade. Učesnici su se opustili, igrali i pevali na sav glas, stvarajući atmosferu radosti i slavlja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Svadba Mione i Stanislava Elita 7

Podsećanja radi, kako se navelo u zvaničnom saopšenju televizije Pink i produkcije rijaliti šou-programa "Elita", na imanju u Šimanovcima u 13:30 časova očekuje se kupovina mlade, dok će se ceremonija venčanja i gala proslava održati s početkom u 22 sata. Svečanost će biti dirigovana voditeljskom palicom rijaliti zvezde i poznatog šoumena Bore Santane, čiji će "talenat" za dobar provod sigurno doprineti usijanju atmosfere.

Pored toga, za vrhunsku atmosferu na svadbi biće zaduženi čuvena folk zvezda Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, obećavajući neviđeni spektakl. Kao i uvek, takmičari, mladenci i gosti će imati priliku da uživaju u muzičkom setu koju će izvoditi već dobro poznati DJ Neba, koji se nalazi na svakoj žurci na imanju u Šimanovcima.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić ulazi u Elitu 7

Međutim, kao iznenađenje, produkcija je sada najavila i ulazak pevačice i bivše učesnice rijalitija "Zadruga", Nadežde Biljić, koja prvobitno nije bila najavljena.

BONUS VIDEO: