OGLAŠAVANJE MILANA MILOŠEVIĆA SVIMA NATERALO SUZE NA OČI: Voditelj "Elite" otkrio šta se dešava!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.06.2024 | 20:45


Milan Milošević objavio emotivnu fotografiju iz porodičnog doma.

Foto: ST/Dragan Kadić
OGLAŠAVANJE MILANA MILOŠEVIĆA SVIMA NATERALO SUZE NA OČI: Voditelj "Elite" otkrio šta se dešava!

Milan Milošević, poznati voditelj ,,Elite", svojom harizmom i talentom osvojio je srca mnogih gledalaca, ali retko ko zna da iza te javne ličnosti stoji snažna emotivna veza sa majkom koja je obeležila njegov život.

Milošević je poznat po svojoj izuzetnoj emotivnoj povezanosti sa majkom, što često ističe i na društvenim mrežama. Njegova majka je, pak, javno govorila o ponosu koji oseća zbog svog sina, ističući njegovu borbu i skromnost.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević objavio sliku majke

 


Tokom svog boravka u rijaliti programu "Zadruga 1", Milošević je otvorio dušu i podelio teške porodične trenutke koje je proživeo. Govorio je o brojnim izazovima kroz koje su on i njegova majka prošli zbog oca, ističući teške trenutke iz detinjstva, ali i hrabrost svoje majke.

Milošević je šokirao javnost svojom potresnom pričom o majci koja je prošla kroz težak period, ističući njenu hrabrost i žrtvu koju je podnela. Ova priča dodatno osvetljava emotivnu povezanost voditelja sa majkom i teške trenutke koje su zajedno prebrodili.

Milan Milošević, i pored uspešne karijere, ostaje posvećen svojoj porodici i ne zaboravlja svoje korene. Njegova emotivna veza sa majkom ne samo da je inspiracija za mnoge, već oslikava snagu i hrabrost koju nosi sa sobom kroz život.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milan Milošević

 

Pre nekoliko godina nepoznata baka iz Švajcarske šokirala je popularnog voditelja "Zadruge", Milana Miloševića. Niame, ona ga je toliko zavorela dok ga je gledala na malim ekranima, te je odlučila da mu ostavi stan.

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra - ispričao je pre nekoliko godina izvor za "Star".

BONUS VIDEO: