JEZIVA SCENA U HOTELU! Jutro nakon venčanja Miona se SUOČILA sa Stanislavom, OVO je šokantno!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.06.2024 | 17:45


Miona Jovanović ponovo pokazala da nema svoj karakter!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JEZIVA SCENA U HOTELU! Jutro nakon venčanja Miona se SUOČILA sa Stanislavom, OVO je šokantno!

Prvo jutro kao novopečeni mladenci Miona Jovanović i Stanislav Krofak ustali su u svojoj hotelskoj sobi, gde su dobili prvu jutarnju kafu. Ono što se moglo primetiti jeste da ni Miona, ni Stanislav nisu progovorili ni reč. 

Nakon što je popila kafu, Miona se vratila u krevet da spava, dok je Stanislav ostao sam sa svojim mislilma.  POGLEDAJ GALERIJU

Miona Jovanović i Stanislav Krofak Pantera su sinoć slavili medeni mesec u hotelu van Elite, a u jednom trenutku je Veliki šef poslao pismo i došlo je vreme da njih dvoje odigraju "Igru istine". Ovo je suočavanje koje je region čekao otkad je Pantera ušao u rijaliti, a koje je zabranjivao Nenad Aleksić Ša. Stanislav je krenuo žestoko, a Miona nije prestajala da se smejuri, dok Panteru nije smela da pogleda u oči.

- Što mi se nisi obratila kada sam došao u Elitu? - upitao je Stanislav.

- Jasno je da mi Ša nije dozvolio, ali i ti si imao stav da ti se ne obraćam - rekla je Miona, koja nije skidala osmeh sa lica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Zašto si ušao u rijaliti kada sam ja tu? - upitala je pevačica.

- Ja sam u vreme kad sam se s tobom čuo bio s jednom devojkom, nisam ni spavao sa njom, čuli smo se preko par poruka, nisam bio ja sa njom. Ja ne smatram to vezom, ja nisam znao da ćeš ti doći i kod mene živeti. Ja sam tada živeo sam i slobodan, čuli smo se preko poruka. To je bio početak od mog drugara rođendan. Ne znam tačan datum rođendana, ja znam da sam nju upoznao za Kasimov rođendan. Šta sam ti ja uradio? Ja nisam smatrao ozbiljno , ti si radila Zagreb, Beograd, Doboj. Ja nisam znao neke stvari - rekao je Stanislav.

- Odgovor je kao i po običaju - rekla je Miona.

 

BONUS VIDEO: