ŠA ZAPOMAGAO NA SAV GLAS: Reperu se SLOŠILO zbog Mione i Stanislava!


IZVOR: Republika/M. P. - 01.07.2024 | 18:15


Aleksić i dalje ne dolazi sebi, jedva čeka da mu se devojka vrati!

Foto: Printskrin/RTV PINK
ŠA ZAPOMAGAO NA SAV GLAS: Reperu se SLOŠILO zbog Mione i Stanislava!

Reper Nenad Aleksić Ša nije mogao da dođe sebi dok je čekao da se njegova devojka Miona Jovanović vrati sa medenog meseca, na kom je sa svojim bivšim partnerom Stanislavom Krofakom Panterom. Reper je šetao kroz kuću pre nego što se ona vratila, kukao na sav glas i žalio se cimerima da mu je teško.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša ne može da dođe sebi

- Sve mi je ovo čudno... Neka sam ja debil i budala, dobra budala. Ja ne znam, toliko mi je sve ovo čudno, imam 1.001 misao. Ko može da se opusti na ovo - govorio je reper, dok je kukao na sav glas.

Podsećanja radi, pre toga se požalio na svoje stanje, a Marko Đedović ga je posavetovao da potraži pomoć lekara.

- Ne znam kako ću ovo preživeti - rekao je Ša.

- Idi ti kod lekara, bolesnik - rekao je Marko.

- Kakvog, bre, lekara - upitao je Ša.

- Dobrog, koji neće da te laže - rekla je Žana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša se ranije požalio cimerima

Kako se ranije pisalo, Ša ima zdravstveni problem izazvan stresom. Ša ima visok krvni pritisak i neretko se žali na glavobolje koje se javljaju kada se iznervira. Iako je dobio adekvatnu terapiju, Nenad je odbio da je koristi, što dodatno ugrožava njegovo zdravlje.

- Nenad ima visok pritisak. Kad se iznervira, njemu još više skoči pritisak i često se žali da ga glava boli. Dobio je pre nekoliko meseci adekvatnu terapiju, međutim, koliko sam upućen, on je uopšte ne pije, odbija, a ne shvata da mu je tako ugrožen život - otkriva najbolji drug repera, prenosi Star, te nastavlja:

- Njegova porodica je u strahu i samo moli boga da se rijaliti završi. Ne shvata da se igra životom, može da doživi moždani udar u sekundi. Ne razumem zašto sve to radi, pokajaće se jer stvarno niko nije vredan njegovog života i zdravlja.

BONUS VIDEO: