ZVANIČNO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE: Nakon povratka Mione i Stanislava HITNO SAZVAN SASTANAK!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.07.2024 | 17:45


Takmičari pred teškim zadatkom!

Foto: Printskrin/RTV PINK
ZVANIČNO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE: Nakon povratka Mione i Stanislava HITNO SAZVAN SASTANAK!

U Belu kuću je stiglo novo pismo Velikog šefa koje je izazvalo uzbuđenje među učesnicima, nakon što su se Miona Jovanović i Stanislav Krofak vratili na imanje. Pismo je donelo novu anketu i zadatak koji će dodatno testirati odnose među takmičarima.

U pismu se traži od učesnika da odrede osobu koja se najviše potrudila da svadba uspe, ali i osobu koja se najmanje angažovala u tom procesu. Ova nova tema sigurno će izazvati žučne diskusije među takmičarima, jer će morati da odluče o svojim utiscima i stavovima o ponašanju svojih cimera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari Elite na sastanku

 

- Draga Elito, sada kada se svadba završila došlo je vreme da kažete ko se najviše potrudio da svadba uspe i još jednu osobu koja se najmanje potrudila da svadba uspe - glasilo je pismo.

I dok su se učesnici suočavali sa novim zadatkom, atmosfera u Beloj kući se značajno zahuktala. Svadba je prošla, ali umesto da se stiša uzbuđenje, ona je samo dodatno podgrejala tenzije među učesnicima.

Kako će svaki takmičar pristupiti ovoj anketi, da li će biti iskreni ili će se voditi taktikom, ostaje da se vidi. Očekuje se da će se stvoriti nove alijanse, ali i da će se stari savezi dovesti u pitanje. S obzirom na to da se odluke moraju doneti javno, ova anketa će biti prilika da se čuju različita mišljenja i da se testira poverenje među učesnicima.

Dok se takmičari spremaju da se suoče sa novim izazovima, pismo Velikog šefa ih podseća da je takmičenje sve samo ne predvidljivo. Svaki novi zadatak nosi sa sobom mogućnost da se dinamika među učesnicima značajno promeni. Kako će ova nova tema uticati na dalji tok dešavanja u Beloj kući, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - ovo pismo će sigurno izazvati burne reakcije među takmičarima.

BONUS VIDEO: