STANISLAV PRIZNAO EMOCIJE MIONI JOVANOVIĆ: Šok preokret nakon MEDENOG MESECA, Ša će PUĆI od muke!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.07.2024 | 21:15


Stanislav Krofak otkrio je Maji Marinković da li su mu se vratila osećanja prema bivšoj devojci Mioni Jovanović!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
STANISLAV PRIZNAO EMOCIJE MIONI JOVANOVIĆ: Šok preokret nakon MEDENOG MESECA, Ša će PUĆI od muke!

Tokom dana u rijalitiju ,,Elita", Maja Marinković je pokazala iznenađujuću hrabrost i otvorenost prema Stanislavu Krofaku. U jednom od nežnijih trenutaka u pabu, Maja je prišla Stanislavu i demonstrirala svoju emotivnu stranu, grleći ga, ljubeći i čak mu se bacivši u krilo, obasipajući ga poljupcima.

Ovaj neočekivani potez Maje Marinković izazvao je pažnju ostalih učesnika rijalitija i publike. Njihov odnos do sada nije bio u centru pažnje, te je ova gestikulacija izazvala znatiželju i intrigirala mnoge.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

 

Stanislav Krofak, koji je bio meta Majinih nežnosti, delovao je iznenađeno ali istovremeno i prilično prijatno zbunjen. Njegova reakcija na ovaj neočekivani gest Maje Marinković je bila blaga zbunjenost, ali je takođe pokazao i znakove prihvatanja i uzvraćanja emocija.

- Mnogo sam plakala, bilo je je teško - rekla je Maja.

- Daj ne zezaj - dodao je Krofak.

- Da li ti se vratilo nešto? - pitala je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

- Šta može da mi se vrati, kad znam šta je i kako. Neke stari su bile smešne, neke tuže, pa čićete sigurno. Šta može da mi se vrati? Kakve emocije? Da li si ti realna? - odgovorio je Krofak.

Ova scena predstavlja značajan emotivni obrt u odnosima unutar rijaliti šoua. Maja Marinković je poznata po svojoj energičnosti i oštrom jeziku, pa je ova nežnija strana njene ličnosti iznenadila kako ukućane, tako i publiku. Sa druge strane, Stanislav Krofak je do sada bio relativno tih i povučen u odnosima sa ostalim učesnicima, te je ova neočekivana pažnja sigurno izazvala različite reakcije kod gledalaca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Ovaj događaj će svakako dodatno začiniti i komplikovati odnose unutar rijaliti šoua ,,Elita", te se sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i reakcije ostalih učesnika na ovaj neočekivani emotivni trenutak.

BONUS VIDEO: