MIONA BILA UDATA KAO MALOLETNICA! Roditelji joj slali POLICIJU - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!


IZVOR: Republika - 01.07.2024 | 22:15


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MIONA BILA UDATA KAO MALOLETNICA! Roditelji joj slali POLICIJU - ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Srpski telegraf u izdanju za utorak 7. jul donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku Rijaliti, kako o sadašnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Miona se udala kao maloletnica, htela da mu rodi petoro dece! 

Kao maloletnica pobegla kod njega! Roditelji su danima dolazili i molili je, a onda su preduzeli jače mere i policija je morala da reaguje!

Foto: Rijaliti

Rijaliti dodatak za 7. jul

Marko Đedović sasuo Nenadu Aleksiću Ša sve u lice: Idi na čenje dok se nisi ubio!

Slađa Lazić osudila Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša: Zamislite sada da se pomire, a ubili su jednu bebu. Pa ja bi njih oboje kaznila najstrašnije!

Zadrugarka plivala po fekalijama: Skačem u g*vna, jer sam svoja! Moje je da vas udaram provokacijama jako, a vaše je samo da komentarišete, jer za bolje ne znate!

Aleksandar Požgaj se zvanično razveo! Brak pukao na Vidovdan!

Aleksandar Požgaj se razveo samo 10 meseci nakon što je sklopio brak sa lepom Ivanom. Bivši učesnik Zadruge se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je sporazumni razvod zaključen. Požgaj je ovu vest podelio pomalo čudnom porukom na mrežama!

Dalila Dragojević batalila voditeljstvo, postaje kozmetičarka!

Rešila je da ide na kurseve za negu i lepotu, ali još uvek nije precizirala kojim veštinama bi volela da ovlada

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem Rijaliti dodatku Srpskog telegrafa.

BONUS VIDEO: