HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA PRED KRAJ ELITE: Udarena iznenadna SANKCIJA favoritima u rijalitiju!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 02.07.2024 | 13:54


Ovome se nisu nadale!

Foto: Shutterstock
HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA PRED KRAJ ELITE: Udarena iznenadna SANKCIJA favoritima u rijalitiju!

U velelepnoj Beloj kući, gde se često dešava da se učesnici ne pridržavaju svih pravila, Veliki šef je reagovao hitno i odlučno nakon što su pojedini učesnici prekršili osnovno pravilo u "Eliti".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Buđenje u Eliti

Pravilo koje je bilo u pitanju jeste zabrana spavanja nakon jutarnje muzike za buđenje, koju svakodnevno pušta Veliki šef kako bi započeo dan.

Iako je ovo pravilo dobro poznato svim zadrugarima, neki su ga, očigledno, mesecima unazad ignorisali. Kako bi pokazao ozbiljnost u poštovanju pravila, Veliki šef je odlučio da kazni Anđelu Šparavalo i Jovanu Cvijanović novčano.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

Ova odluka Velikog šefa izazvala je različite reakcije među ostalim učesnicima "Elite". Neki su podržali oštru reakciju kao nužnu za očuvanje reda i discipline u kući, dok su drugi izrazili iznenađenje i nezadovoljstvo zbog kazni. Ipak, Veliki šef nije prvi put primenio kazne kao sredstvo disciplinovanja učesnika, što je deo šire strategije održavanja pravila i reda u Beloj kući, a što je svim takmičarima predočeno ugovorom i pre ulaska u rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

Ovakvi incidenti često podsećaju sve učesnike da su pravila važna i da se moraju poštovati, bez obzira na lične preferencije ili navike, a finalistkinje Anđela i Jovana utvrđuju tu činjenicu na teži način.

U svetlu novonastale situacije, zadrugari su se trudili da se fokusiraju na dalji tok takmičenja, ističući važnost discipline i zajedničkog poštovanja pravila kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

BONUS VIDEO: