OBEZBEĐENJE ULETELO U DVORIŠTE BELE KUĆE! Anita i Uroš SLUČAJNO OTKRILI TAJNI DOGOVOR! Nikad žešći okršaj u rijalitiju!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 02.07.2024 | 16:15


Udario favorit na favorita!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OBEZBEĐENJE ULETELO U DVORIŠTE BELE KUĆE! Anita i Uroš SLUČAJNO OTKRILI TAJNI DOGOVOR! Nikad žešći okršaj u rijalitiju!

Jutro u Beloj kući počelo je vrlo dinamično. Veliki Šef je prvo probudio ukućane, a potom i podelio kazne spavalicama. Svi koji su stigli do finala znaju da je današnji dan rezervisan za šoping.

Tokom čekanja za ulazak u prodavnicu došlo je do rasprave između Uroša Stanića i Anite Stanojlović.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Elitari ispred prodavnice

 

- Da si mi prijatelj, ne bi mi prebacivao kad si me tešio. Ja sam prva bila tu za tebe kad ti je bilo teško, ali praviš od sebe žrtvu - kazala je Anita.

- Neka bude da sam ja žrtva. Nikada te za sedam meseci nisam uvredio, sram da te bude - kazao je Uroš.

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić

- Pljuješ Slađu, a onda ideš kod nje kad ti se plače. Anđelo i ja smo bili tu za tebe, a ne vraćaš nam kako treba - kazala je Anita.

Anita favorit "Elite"

Podsećamo, tradicionalno, pred sam kraj rijalitija"Elita", za portal Republika je govorio poznati numerolog Ivka, koja je ovog puta oštrija nego ikad. Naime, u intervju za naš portal Ivka je progovorila o numerološkim aspektima takmičara "Elite", kog čeka najveći broj tužbi, ko će ostati nakon finala, a kome se smeši pobeda i glavna nagrada. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Od prvog mesta ćemo da krenemo, klale su se Anita i Aneli, ali mislim da će pobedi Aneli, to nije moja želja, već mislim da će pobediti ona, ima takve apsekte, ali i tako lepo je odigrala da može doći do pobede. Drugo mesto Anita, treće mesto Maja Marinković, Četvro Anđelo, ali može da dođe do promene. Miona i Ša možda tu negde peto ili šesto, ali ništa. Maja, Anita, Anelli biće klanje u finalu.

BONUS VIDEO: